Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

για το "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ"

από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.







Δέκα χρόνια…

Τόσος καιρός χρειάστηκε για να γραφτεί τούτο εδώ το μικρό βιβλίο.

Δέκα χρόνια κλινικής εμπειρίας. Δέκα χρόνια συνεδριών. Δέκα χρόνια καθημερινής ενασχόλησης με τις αγχώδεις διαταραχές.

Και μια μέρα, έρχονται οι άνθρωποι των εκδόσεων Ψυχογιός και – χάριτι Θεού- έχουμε στα χέρια μας το ‘’Όλα είναι σκέψεις’’.

Ένα βιβλίο για το άγχος και τους λογισμούς…

Ένα βιβλίο που απευθύνεται στον καθένα και την καθεμία.

Ξέρετε… Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας με το άγχος είναι το γεγονός ότι δεν το κατανοούμε. Δεν το καταλαβαίνουμε.

Και έτσι καταλήγουμε να παιδευόμαστε μέσα σε αυτή την άγνοια, αβοήθητοι, μη ξέροντας πως να το διαχειριστούμε.

Το βιβλίο μας αυτό, έρχεται να ξεδιαλύνει μια και καλή τα πράγματα.

Έρχεται να δώσει, αν όχι λύσεις, μπούσουλα. Να βοηθήσει τον άνθρωπο να κατανοήσει και να κάνει μια αρχή.

Μια αρχή για να διαχειριστεί όλα αυτά που τον πιέζουν. Όλα αυτά που τον μπουκώνουν. Όλα αυτά που του χαλάνε την ποιότητα ζωής.

 

Όλα είναι σκέψεις.

Εύχομαι πραγματικά, το βιβλίο μας αυτό, να αποτελέσει μια μικρή όαση, για τον κάθε άνθρωπο που παιδεύεται από τις σκέψεις του και από τα αγχωτικά του.

 

Καλή δύναμη στον αγώνα της καθεμιάς και του καθενός.

Καλή δύναμη και η Παναγιά μαζί μας.


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα ΕΔΩ

Γνώρισα ανθρώπους που ντρέπονταν να πουν ότι αγχώνονται. Γνώρισα ανθρώπους που προσπαθούσαν να κρύψουν πάση θυσία τις κρίσεις πανικού τους.
Γνώρισα ανθρώπους υπέροχους, που κλείνονταν στο σπίτι και στον εαυτό τους επειδή φοβούνταν. Φοβούνταν τα ψυχοσωματικά συμπτώματα αλλά και τα περίεργα βλέμματα του κόσμου.
Γνώρισα ανθρώπους που πάλευαν με τις φοβίες και με τους ψυχαναγκασμούς τους.
Γνώρισα ανθρώπους που τους παίδευαν οι σκέψεις τους, ανθρώπους που τους πολεμούσαν λογισμοί, ανθρώπους που μάχονταν μέρα νύχτα το ίδιο το μυαλό τους.
Με αυτούς τους ανθρώπους δουλέψαμε μαζί. Παλέψαμε. Κλάψαμε. Γελάσαμε. Και στο τέλος αναπνεύσαμε ελεύθερα.
Μεγάλο πράγμα η ελευθερία…
Αυτοί οι άνθρωποι στάθηκαν η αφορμή για να γραφτεί τούτο εδώ το μικρό βιβλίο, με την ελπίδα να βοηθηθεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται· με την ελπίδα να μπορέσουν να αναπνεύσουν, ελεύθερα ξανά, άνθρωποι που παλεύουν με τις σκέψεις τους αλλά και με το άγχος…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ γεννήθηκε και ζει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών με την οικογένειά του. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία του University of East London. Εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος. Τα κείμενα που δημοσιεύει στο διαδίκτυο είναι γύρω από τον άνθρωπο, τις σχέσεις, την ελπίδα, τον Θεό. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν στα ρουμανικά και στα σερβικά. Το 2023, το βιβλίο του ‘’Όλα είναι σκέψεις’’, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ψηφίστηκε ως βιβλίο της χρονιάς στην κατηγορία ‘’ευ ζην’’, στον ετήσιο διαγωνισμό βιβλίου των PUBLIC.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου