Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΙΑΦΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΠΗ ΑΦΟΥ!!


Την φωνή του άκουσε πρώτα και μετά τον αντίκρυσε. Δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά η εικόνα του την συντρόφευε όλες εκείνες τις στιγμές που βρισκόταν στην εντατική. Το χέρι του έσφιξε, για να του δώσει να καταλάβει πως τον άκουγε και εκείνο το πρώτο άγγιγμα ήταν και το μοιραίο.
Χωρίς καμιά ανάμνηση από το παρελθόν η Δάφνη, προσπαθεί να θυμηθεί πρόσωπα που κάποτε αγαπούσε. Προσπαθεί να βρει την παλιά της ζωή, παλεύοντας με το κενό μνήμης. Ο άνδρας της βρισκόταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή και περίμενε την ώρα που θα ερχόταν και πάλι. Κανείς άλλος, ακόμη και οι γονείς της τις φαινόταν ξένοι, όσο περίεργο και αν ακουγόταν.
Ο Βασίλης της είπε πως ήταν ο άνδρας της και θα την πήγαινε σπίτι τους. Αν και γνώριζε πως όλο αυτό ήταν λάθος, πως ίσως και να του στοίχιζε την καριέρα του, της είπε ψέματα. Έσωσε την ζωή της Δανάης στο χειρουργείο του μετά από το τροχαίο της, ενώ στο ίδιο ατύχημα έχασε την ζωή της η πρώην γυναίκα του και μητέρα της κόρης του. Όσο και αν προσπάθησε η αδερφή του να τον κάνει να αλλάξει γνώμη, εκείνος ήθελε να πάρει εκδίκηση.
Πήρε την Δανάη σπίτι του και παρίστανε τον άνδρα της. Η συγκατοίκηση τους δεν ήταν εύκολη και για τους δυο. Εκείνη ήταν σαν μωρό, έπρεπε να τα μάθει όλα από την αρχή και πάνω απ’ όλα να ανακαλύψει γιατί την απέφευγε ο Βασίλης. Ένα περίεργο τηλέφωνο την έκανε να νιώθει ενοχές, πιστεύοντας πως ίσως να υπήρχε ένα άλλο πρόσωπο στην παλιά της ζωή, όπου της δημιούργησε προβλήματα στον γάμο της.
Τι θα συμβεί όταν όλα αποκαλυφθούν; Η Δάφνη θα έρθει αντιμέτωπη με τους εφιάλτες του παρελθόντος, όμως ο Βασίλης τι θα απογίνει; Η έλξη που θα νιώσουν μεταξύ τους και ο έρωτας που ξύπνησε μέσα τους, θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια; Όλα μπαίνουν στην σωστή σειρά και συμπληρώνεται το παζλ στο μυαλό της Δάφνης. Ένα παιδί, ένα μωρό, το ατύχημα, και η παγίδα.  Ο Βασίλης όμως και η Δάφνη θα καταφέρουν να συγχωρήσουν και να προχωρήσουν ή όλα θα γκρεμιστούν μέσα σε μια στιγμή;
"Η τελευταία λέξη είναι της μοίρας"...με μάγεψε. Παρασύρθηκα σε μία δίνη συναισθημάτων, όπου εγκλωβίζεσαι μέσα στις σελίδες και δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου. Αγωνιάς για τους ήρωες και συμπάσχεις μαζί τους. Αποζητάς την λύτρωση, την εκδίκηση, την συγχώρεση και την γαλήνη. Ταξιδεύεις  ευχάριστα δημιουργώντας σου πολλές εικόνες. Αγάπησα την Δανάη και τον Βασίλη και ευχήθηκα πολλές φορές να έχουν ένα αίσιο τέλος. Θα έχουν;


Καμιά φορά δεν φτάνει μια ζωή για να δεις την αλήθεια και φτάνει μια στιγμή.
Όταν η Δανάη ξύπνησε από το κώμα, το πρώτο πρόσωπο που αντίκρισε ήταν του Βασίλη. Της συστήθηκε ως άντρας της πέρα από γιατρός της, και παρ’ όλο το απόλυτο κενό της, ήταν ο μόνος που την έκανε να νιώθει καλά. Αμνησία. Μετά το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο, η μνήμη της έσβησε το παρελθόν της και τώρα έπρεπε να ζήσει από την αρχή. Μέχρι να θυμηθεί…
Η Δανάη προσπαθεί να χαράξει το δρόμο της προς ένα αύριο που ξημερώνει αβέβαιο, όταν ξαφνικά τα όνειρά της αρχίζει να στοιχειώνει ένας άλλος άντρας. Η μορφή του και τα χάδια του της ξυπνούν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά αρνείται να θυμηθεί, καθώς φοβάται ότι στο παρελθόν είχε προδώσει τον Βασίλη. Ώσπου μια μέρα ένα τηλεφώνημα πυροδοτεί τη μνήμη της και όλη η αλήθεια της ζωής της ξεπροβάλλει αναπάντεχα μπροστά της τσακίζοντάς της κάθε ελπίδα για ευτυχία…
Μια ιστορία αγάπης που παλεύει μέσα από το απόλυτο κενό να χαράξει μια νέα πορεία. Δυο άνθρωποι που δεν φοβήθηκαν τις αλλαγές της ζωής, δεν συμβιβάστηκαν με μία ψεύτικη ευτυχία και έβαλαν σκοπό της ζωής τους να βρουν την αλήθεια που τους ένωνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου