Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΜΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΜΤΣΙΟΣ
για το ''ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ"
από τις εκδόσεις BELL.













Το τελευταίο μου βιβλίο ονομάζεται «Εξημέρωση» και περιέχει μπόλικα ΑΦΟΥ καθώς διαδραματίζεται σχεδόν εξολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη.
Η ιστορία ακροβατεί ανάμεσα στο αστυνομικό και την περιπέτεια. Ο βασικός πρωταγωνιστής της, ο Λούκα Κοντρέτι, επιστρέφει εσπευσμένα από τη μία πατρίδα του στην άλλη, από τη Ρώμη στη Θεσσαλονίκη δηλαδή, για να καλύψει την απουσία ενός φίλου του ο οποίος είναι ιδιωτικός ερευνητής. 
Η αποστολή που πρέπει να αναλάβει για λογαριασμό του φίλου του είναι εύκολη. Χρειάζεται να κρύψει απλώς μια νεαρή πόρνη από τα αφεντικά της για λίγες ημέρες. Όσο για το ποσό της πληρωμής, είναι τελείως δυσανάλογο σε σχέση με τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής. Οι περισσότεροι άνθρωποι στη θέση του Λούκα θα έμεναν σε ένα ασφαλές μέρος απολαμβάνοντας μια πραγματικά ξεκούραστη δουλειά.
Εκείνος όμως είναι εκ φύσεως διαφορετικός. Αρχίζει τις ερωτήσεις στη νεαρή, έχοντας κατά νου να τη βοηθήσει σε πιο μόνιμη βάση. Και τότε οι σκληρές αλήθειες αρχίζουν και εμφανίζονται μία προς μία. Ανακαλύπτει ότι η ζωή της νεαρής είναι σκέτος εφιάλτης. Η κακοποίηση καθημερινή. Όσο για τον τακτικότερο πελάτη της… εκείνος είναι το κακό προσωποποιημένο. Εκτός του ότι οι σεξουαλικές ορέξεις του είναι αρρωστημένες, έχει κατά νου και ένα σχέδιο που θα γεμίσει τις τσέπες του με χρυσό, αλλά παράλληλα θα αφήσει πίσω του έναν τεράστιο βωμό νεκρών σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ακούγοντάς τα όλα αυτά, ο Λούκα θα ξεχάσει την εύκολη αμοιβή και θα δοκιμάσει να τα βάλει με όλους, την ώρα μάλιστα που ένας παράξενος άντρας θα βρεθεί στο κατόπι του, ενώ η αστυνομία θα είναι ταυτόχρονα σύμμαχος και εχθρός του. 
Αυτή είναι λίγο πολύ η πλοκή της Εξημέρωσης. Και καθώς πλέον έχει αρκετούς μήνες που βρίσκεται στα ράφια, μπορώ να πω με μεγάλη μου χαρά ότι μια σεβαστή μερίδα αναγνωστριών υποσημείωσε ότι το ζήτημα της γυναικείας κακοποίησης έγινε ο κρυφός πρωταγωνιστής του βιβλίου. Κάτι τέτοιο δεν το είχα θέσει ως αυτοσκοπό, οπότε αυτή η αβίαστη παρουσία του συγκεκριμένου ζητήματος στις σελίδες μου ήταν και για μένα μια ευχάριστη έκπληξη.
Εύχομαι ολόψυχα σε όσους επιλέξουν να διαβάσουν την «Εξημέρωση» να βρουν το δικό τους μήνυμα μέσα στις σελίδες της. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από αυτό!
Σας ευχαριστώ πολύ!


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα ΕΔΩ

Πρέπει να σώσει εκείνη, τον εαυτό του και... τη χώρα. Οι Ευγενείς Αγριοι επιστρέφουν.

Ο Λούκα επιστρέφει εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει την απουσία του Τζορτζ, του ιδιωτικού ερευνητή που γνώρισε ένα χρόνο νωρίτερα. Η αποστολή που δέχεται να αναλάβει φαντάζει εύκολη. Πρέπει απλώς να κρατήσει κρυμμένη μια νεαρή πόρνη για πέντε μέρες από τα αφεντικά της.
Σύντομα θα διαπιστώσει ότι τίποτα δεν είναι όπως νομίζει. Οι άνθρωποι που είχαν υπό τον έλεγχό τους την κοπέλα είναι αδίστακτοι εγκληματίες και προσπαθούν να την πάρουν πίσω με κάθε τρόπο, ενώ ένας από τους πελάτες της έχει σκοπό να εξαπολύσει ένα μεγάλο κακό που θα πλήξει ανεπανόρθωτα τη χώρα.
Την ίδια ώρα, κάποιος παρακολουθεί τον Λούκα. Ακολουθεί τα ίχνη του και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση. Είναι ένα φάντασμα από το παρελθόν, που μοναδικό του στόχο έχει να τον σκοτώσει.
Ο Λούκα δεν έχει επιλογή. Πρέπει να τα βάλει με όλους. Και πρέπει να βιαστεί. Γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του...

Μετά το "Σκοτεινό πέπλο", ο Γιώργος Δάμτσιος επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της σειράς Ευγενείς Αγριοι. Το "Εξημέρωση" είναι μια καταιγιστική αστυνομική περιπέτεια που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου