Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ-ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και ΜΕ άρεσε το νέο βιβλίο του Μ.Σακελλαρόπουλου Η πυραμίδα της οργής, αν και πυροδότησε τον θυμό,την οργή μου!!!
Δυνατό,καθηλωτικό από την πρώτη παράγραφο (γροθιά ή μάλλον μαχαιριά στο στομάχι οι λέξεις της). Μια εταιρεία που ψυχορραγεί,ένας αδίστακτος εργοδότης που πατάει επί πτωμάτων,δωροδοκίες υπουργών,ύπουλες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι,τετρακόσιες οικογένειες που ....μένουν στο δρόμο,που χάνουν τη δουλειά τους,τα όνειρα τους και τους στερούν το πιο σημαντικό:την αξιοπρέπεια τους.
Ένα περίστροφο που μυρίζει οργή,ένας πυροβολισμός που αλλάζει τα πάντα κι η Νέμεση που έρχεται για να ξεμπερδέψει το θλιβερό κουβάρι.Αθώος ή ένοχος ο κατηγορούμενος??Θύτης ή θύμα ο κατηγορούμενος?? Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο μια ιστορία,θα έλεγα εγώ στην οποία ανακαλύπτουμε πτυχές,καταστάσεις που τα τελευταία χρόνια βιώνουμε στο πετσί μας.Συγχαρητήρια στον κ.Σακελλαρόπουλο!!Με γραφή,απλή,λιτή που ρέει, μας χαρίζει για άλλη μια φορά ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα(μύθος ή η σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα???)που προβληματίζει και προκαλεί έντονα συναισθήματα με κυρίαρχο αυτό της οργής!!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα περίστροφο που μυρίζει οργή. Δυο υπουργοί που δωροδοκούνται. Μια εταιρεία που ψυχορραγεί. Ένας αδίστακτος εργοδότης. Τετρακόσιες οικογένειες έρμαια του φόβου και της αγωνίας για το σήμερα και το αύριο. Στημένα παιχνίδια. Ένα κοριτσάκι στη μέση του κυκεώνα. Ο πυροβολισμός που αλλάζει τα πάντα. Κι η Νέμεση που έρχεται για να ξεμπερδέψει το θλιβερό κουβάρι, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, μπλεγμένες με έρωτες και προδοσίες. 


Μια συνταρακτική, καθηλωτική, ανθρώπινη ιστορία που κόβει την ανάσα και αγγίζει τις ψυχές, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση. Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου