Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΥΧΤΑ-ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK

Βαλέρια:32χρονη ελληνορωσίδα δημοσιογράφος με επιτυχημένη καριέρα,με πολλά άρθρα και ρεπορτάζ στο ενεργητικό της, καθώς και αποκαλύψεις σκανδάλων που την έφεραν στα κορυφαία ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας.Με ένα παρελθόν που την στιγμάτισε και την πλήγωσε βαθιά.
Αλεξέι:39χρονος καθηγητής πανεπιστημίου, πρόσφατα υπουργός Ενέργειας και Εμπορίου της Ρωσίας,με το όνομα του να έχει εμπλακεί σ'ένα οικονομικό σκάνδαλο  και να έχει ακουστεί για το επεισοδιακό διαζύγιο του.
Η γνωριμία τους επεισοδιακή,η έλξη μεταξύ τους μεγάλη,αυτά που τους ενώνουν πολλά και αυτά που τους χωρίζουν ακόμα περισσότερα!!!Φλερτ,έρωτας,πάθος,αμφισβήτηση,αγάπη, με φόντο τον κόσμο της δημοσιογραφίας και της πολιτικής όπου  κυριαρχούν ίντριγκες, αντικρουόμενα συμφέροντα,μίσος,απειλές,αποκαλύψεις ή συγκαλύψεις,ανταγωνισμός!!
Η κ.Αντωνίου με ξεχωριστό,μοναδικό τρόπο με ταξίδεψε στην Άγια Πετρούπολη!!Μαζί με τη Βαλέρια  επισκέφτηκα τα μοναδικής ομορφιάς αξιοθέατα της,έζησα τις Λευκές Νύχτες της,και ένιωσα όλα τα συναισθήματα της ηρωίδας !!!Δηλώνω γοητευμένη από τη μαγική αυτή πόλη(μετά από τις περιγραφές της συγγραφέως δηλώνω πως θέλω να την επισκεφτώ με την πρώτη ευκαιρία!!!) αλλά και τον γοητευτικό,αρρενωπό,δυναμικό Αλεξέι!!!Οφείλω να ομολογήσω πως μαγεύτηκα από τις περιγραφές της και την εξέλιξη της ιστορίας,το διάβασα σε μία μέρα "κλείνοντας" τα μάτια και αυτιά στις σειρήνες της υπέροχης θάλασσας στην οποία βρίσκομαι για διακοπές, και ξεκινώ αμέσως νέο ταξίδι "Πέρα από τις σκιές"  προς Ρώμη και Θεσσαλικό κάμπο με οδηγούς-συνταξιδιώτες την Ελβίρα και το Ραφαέλο της κ.Αντωνίου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η φιλόδοξη δημοσιογράφος Βαλέρια Γρηγορίου έχει αρκετούς εχθρούς, λίγους φίλους και ένα σκανδαλώδες παρελθόν που την καταδιώκει. Αποφασισμένη να κάνει το ρεπορτάζ της καριέρας της, που θα απογειώσει τη φήμη της και θα την καταξιώσει στον επαγγελματικό στίβο, ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη. Στόχος, να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς και μαύρου χρήματος στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο υπουργός Ενέργειας και Εμπορίου της Ρωσίας Αλεξέι Νικολάεφ.
Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να φθάσει στην αλήθεια με κάθε τρόπο, ακόμη κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τη θηλυκότητά της, παραβαίνοντας την επαγγελματική και ηθική της δεοντολογία. Αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι η απόλυτη γοητεία του Ρώσου πολιτικού και η πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από το σκληρό και βλοσυρό του ύφος.
Στο δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας οι δυο τους θα χαθούν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μυστικών, διπλωματίας, συμφερόντων και πάθους που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τις ζωές τους όσο και έναν μεγάλο έρωτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου