Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK.


 ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

για το "ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"

από τις εκδόσεις SILK.








Το νέο μου βιβλίο, «Στις Νότες του Έρωτα» είναι βασισμένο στις δικές μου αναμνήσεις και εμπειρίες από τα ταξίδια μου στο Νάσβιλ του Τενεσί, την Πόλη της Μουσικής των ΗΠΑ.

Η έμπνευση γι’ αυτήν την ιστορία γεννήθηκε ένα βράδυ του Νοεμβρίου το 2005, σ’ ένα μπαρ του Νάσβιλ, όταν ένας καουμπόι μου προσέφερε το χέρι του και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στην πίστα. Μαγική στιγμή που γέννησε μια… μαγική ιστορία γεμάτη κάντρι μουσική, συναισθήματα και νότες. 

Ως μέλος του CMA (Country Music Association) είχα εντρυφήσει στο μουσικό είδος, ένα μουσικό είδος που μιλά στην ψυχή μου.

Λένε πως ένα τραγούδι της κάντρι μουσικής είναι μία ιστορία επενδυμένη με μελωδία. Το βιβλίο μου είναι μία ιστορία αγάπης που θα γινόταν το πιο μελωδικό και ερωτικό τραγούδι. Μια ιστορία για δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή και τον έρωτα, για δύο ανθρώπους πληγωμένους με τον δικό τους τρόπο που ο καθένας αναζητεί τα βήματά του στη ζωή. Ο ένας γίνεται η απάντηση στα ερωτήματα του άλλου και η δεύτερη ευκαιρία μετά τον πόνο και την προδοσία.

Στις «Νότες του Έρωτα» αποτύπωσα την ουσία του Νάσβιλ, της κάντρι και των ανδρών του Νότου. Είναι γνήσιοι, αυθεντικοί. Είναι παραδοσιακοί άντρες, που αγαπούν αληθινά. Ερωτεύονται παράφορα και δίνονται απόλυτα. Η οικογένεια έχει μεγάλη αξία στη ζωή τους. Υπάρχει ένας συντηρητισμός και εξ ου και οι ενοχές που μπορεί να επηρεάσουν τις επιλογές τους. Αντίστοιχα και οι γυναίκες, είναι γνήσια θηλυκές και όχι επιτηδευμένες. Είναι απόλυτες γυναίκες που στηρίζουν τον άντρα τους και γίνονται η δύναμή του.

Η Έλενα και ο Τζορτζ  ζουν μια μαγική ιστορία αγάπης και μας δείχνουν ότι ο έρωτας μπορεί να συνθέσει τις πιο όμορφες μελωδίες.


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ

Στη μουσική πρωτεύουσα της Αμερικής,το Νάσβιλ, η Έλενα και ο Τζορτζ θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, για ένα νέο ξεκίνημα…
Υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες στον έρωτα;
Το βράδυ που η Έλενα Στεργίου κατακτά την κορυφή στη μουσική καριέρα της, βλέπει τον κόσμο γύρω της να γκρεμίζεται, καθώς ο αρραβωνιαστικός της την εγκαταλείπει λίγους μήνες πριν από το γάμο τους. Αναζητώντας ένα διάλειμμα από τη δημοσιότητα και επιδιώκοντας να κάνει μια νέα αρχή, χιλιάδες μίλια μακριά από την Αθήνα και όσα την πληγώνουν, βρίσκει καταφύγιο στο Νάσβιλ, τη μουσική πόλη των ΗΠΑ. Εκεί θα γνωρίσει έναν νέο τρόπο ζωής και ένα μουσικό είδος που θα μιλήσει στην ψυχή της. Το μόνο που δεν περιμένει να βρει είναι έναν νέο έρωτα.
Ο Τζορτζ Κόνινγκ μπορεί να φαίνεται ένας απλός αγρότης, αλλά υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στη μουσική βιομηχανία του Νάσβιλ. Τώρα ζει απομονωμένος σ’ ένα ράντσο, με τις σκιές και τα σημάδια του, αφού εγκατέλειψε τη λαμπερή καριέρα του μετά τον τραγικό χαμό της συζύγου του. Μόλις αντικρίζει την άγνωστη γυναίκα διαισθάνεται τον κίνδυνο, αλλά αποφασίζει να πάρει το ρίσκο: να ερωτευτεί κι ας χάσει, για ακόμη μια φορά. Άλλωστε είναι μαθημένος στον πόνο και την απώλεια.
Και τώρα έρχεται η στιγμή να βρει τα βήματα στην κλειδωμένη καρδιά της Έλενας –ενώ η μουσική παίζει στο ρυθμό του έρωτα…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λάρισα, κατάγεται από τη Μήλο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε διαδικτυακά μέσα ως news editor. Είναι μέλος της RWA –της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Αισθηματικού Μυθιστορήματος. Τον Οκτώβριο του 2017, το Καθώς Έπεφτε η Νύχτα εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ. Ακολούθησαν τα Πέρα από τις Σκιές, Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου, Στην Τελευταία Στροφή, Τα Δάκρυα του Πάθους, Μετά τα Δάκρυα του Πάθους, Μια Σταγόνα Έρωτα και To Τίμημα της Εκδίκησης.
Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα
στο Facebook: elenantoniouwriter
στο Twitter: @ElenAntoniou02
και στο Wattpad: https://www.wattpad.com/user/elenanton5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου