Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΕΥΗ ΦΡΥΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ "Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΚΙΝΘΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

ΕΥΗ ΦΡΥΓΑΝΑ
για το "Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΑΚΙΝΘΟΥΣ"
από τις εκδόσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ.












Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία μικρή πόλη της Αγγλίας, όπου η Λόρεν, αρχιφύλακας του τοπικού αστυνομικού τμήματος, βρίσκει στον κήπο του αδελφού της ένα οστό. Το οστό με τη σειρά του οδηγεί στην ανακάλυψη του πτώματος της εξαφανισμένης Κάρεν Χαρτ.

Ήταν όλοι μαζεμένοι γύρω από ένα σημείο στην άκρη του παρτεριού. Τους πλησίασα, περνώντας μέσα στη σκηνή χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό και τους παραμέρισα για να κοιτάξω.
«Καλύτερα να γυρίσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αγάπη μου» είπα στον αδελφό μου και του το έκλεισα.
Μισοθαμμένο μέσα στο χώμα βρισκόταν το πτώμα μίας γυναίκας.

Η Λόρεν, επίσημα εκτός υπόθεσης, προσπαθεί να βρει τον ένοχο με τα ελάχιστα στοιχεία που διαθέτει, για να βγάλει την οικογένειά της από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί.
Από την τελευταία φορά που μιλήσαμε για το «Αναζήτηση Εκδίκησης», ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ, μέτρησα αρκετές ώρες έρευνας εγκληματολογικών πρακτικών και αστυνομικών διαδικασιών, για να ανακαλύψω ότι, όταν τελικά προέκυψε η πλοκή του βιβλίου, ενώ δεν είχα ποτέ την πρόθεση να γράψω ένα καθαρόαιμο αστυνομικό μυθιστόρημα, και πάλι δεν ήμουν αρκετά προετοιμασμένη.
Κάθε είδος έχει τις δυσκολίες του· τα τρόμου την απευαισθητοποίηση λόγω ταινιών, τα φαντασίας το στήσιμο του κόσμου και τα αστυνομικά έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, η πλειοψηφία των οποίων σε ακαδημαϊκό επίπεδο.
Παρότι η ιστορία ήταν σχετικά ξεκάθαρη στο μυαλό μου, βρήκα τη συγγραφή της αρκετά απαιτητική, κυρίως γιατί θεώρησα εξ αρχής πως ήταν βασικό το τελικό αποτέλεσμα να βγει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό (σε ό,τι αφορά την υπόθεση της δολοφονίας, γιατί κατά τα άλλα η πρωταγωνίστρια αναπτύσσει συναισθήματα για το αφεντικό της, τον γοητευτικό και κατά πολύ μεγαλύτερό της επιθεωρητή Ρέντφορντ, ο οποίος ίσως να τη θέλει και εκείνος -δεν κάνω σπόιλερ. Ακόμα κι εγώ πρέπει να παραδεχτώ ότι η ιδέα όχι μόνο ο διευθυντής σου να είναι ελκυστικός και παράλληλα ευχάριστος, ώστε να καταλήξεις να τον θέλεις, αλλά να σε θέλει και εκείνος με τη σειρά του, είναι από τα πιο εξωφρενικά πράγματα που έχω γράψει ποτέ).
Άρα, ελπίζω ότι, όταν διαβάσετε το βιβλίο, θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τη μεμονωμένη αληθοφάνεια, που τα διάφορά CSI επιμένουν να μας στερούν σεζόν μπει σεζόν βγει. Σε αυτή την περίπτωση (σε οποιαδήποτε περίπτωση, αλλά κυρίως σε αυτή), θα χαρώ να μάθω τις σκέψεις σας, οπότε, αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, διαλέγοντας τον τρόπο μέσα από την ιστοσελίδα μου, www.evifrigana.gr.
Χάρηκα πολύ που μας δόθηκε η ευκαιρία να τα ξαναπούμε, ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ και αγαπητοί αναγνώστες,
Εύη Φρυγανά


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ


Οι υάκινθοι που θέλησε να φυτέψει στον κήπο του αδελφού της η αρχιφύλακας Λόρεν Γουότερστον έγιναν η αιτία να ανακαλύψει το πτώμα μιας γυναίκας που είχε εξαφανιστεί από καιρό.
Οι υποψίες για τη δολοφονία πέφτουν στην οικογένειά της. Έτσι, της απαγορεύεται κάθε συμμετοχή στην υπόθεση.
Τα βασικά στοιχεία από τον φάκελο του θύματος, που της παρέχει κρυφά ο επιθεωρητής Πίτερ Ρέντφορντ, την οδηγούν να χτίσει τις δικές της θεωρίες για το τι συνέβη.
Στην προσπάθειά της να αποδείξει την αθωότητα των αγαπημένων της προσώπων, ξεκινάει τη δική της ανεξάρτητη έρευνα, χωρίς να υπολογίζει κανέναν κίνδυνο.
Νέα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και η απόπειρα δολοφονίας εναντίον ενός ντετέκτιβ που συμμετέχει στην υπόθεση περιπλέκουν την κατάσταση ακόμα περισσότερο…
Θα κατορθώσει η Λόρεν να εξιχνιάσει την υπόθεση, αλλά και να ξεδιαλύνει τα συναισθήματα που νιώθει για τον επιθεωρητή Ρέντφορντ;
Έγκλημα, μυστήριο και αγωνία που καθηλώνουν. Το πρώτο βιβλίο με την αρχιφύλακα Λόρεν Γουότερστον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου