Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "NITYA ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK


 ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

για το "Nitya ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"

από τις εκδόσεις SILK.








«Σου είχα πει ότι μόνο νεκρό θα με σταματήσουν από το να γυρίσω κοντά σου»

 Το ταξίδι αυτό έχει τη βάση του στην αρχή της ύπαρξής μου. Γεννήθηκα με την Ινδία μέσα μου και σίγουρα το «Nitya, για πάντα», είναι μια ιστορία που περίμενε στωικά τον χρόνο να ωριμάσει και να ξετυλιχθεί.

Υπάρχουν σημάδια και συμβολισμοί που κρύβονται στην ιστορία αυτή. Ίσως περίμενε το έτος αυτό, το 2024, καθώς είναι η χρονιά της αιωνιότητας, του 8. Άλλωστε, τι πιο ταιριαστό από έναν αιώνιο έρωτα για να γεννηθεί αυτό το έτος!

Ενας Βρετανός πρόξενος που κρατά τα μυστικά του επτασφράγιστα, παραμένοντας πιστός στον ρόλο και το καθήκον. Μια Ελληνίδα καθηγήτρια εξωστρεφής και πνευματώδης.

Συναντιούνται στο Δελχί και ζουν έναν έρωτα που διαρκεί μια αιωνιότητα.

Μυστήριο, ίντριγκα, διπλωματία, πολιτική, πάθος, έρωτας. Όλα συγκρούονται, όλα αποκαλύπτονται και οι νύχτες παίρνουν φωτιά. Τα όρια σπάνε, οι σκουριασμένοι τίτλοι πέφτουν στη λήθη και ο έρωτας μάχεται να επιβιώσει σ' ένα παιχνίδι εξουσίας και δύναμης.

Από μόνη της η Ινδία προσφέρεται για το μυστήριο και τον έρωτα. Οι Ινδοί ερωτεύονται πολύ, ο έρωτας είναι ο πόθος τους, και κυρίως το απαγορευμένο και το κρυφό, όπως μου εκμυστηρεύτηκε μια φίλη με καταγωγή από την Ινδία. Ακριβώς αυτό, χωρίς να το γνωρίζω από την αρχή, έγινε η πιο όμορφη βάση για να πλέξω αυτό το παραμύθι, που ωστόσο είναι γεμάτο ρεαλισμό.

Αντίθετοι κόσμοι, διαφορετικές ψυχοσυνθέσεις, αλληλοσυμπληρούμενες προσωπικότητες, ένας μαγικός συνδυασμός. Και κάπως έτσι κρατάμε  μια ιστορία αγάπης που αφήνει γεύση αιωνιότητας

 

Nitya, για πάντα


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ

Ένας όρκος αγάπης που κερδίζει την αιωνιότητα.
Η καθηγήτρια γλωσσολογίας Αλεξάνδρα Δελλή εργάζεται στην Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου στο Δελχί ως καθηγήτρια χίντι και διερμηνέας.
Ο Βρετανός πρόξενος Ντάνιελ Μάθιους μετατίθεται στο Δελχί με ειδική αποστολή την επίλυση της διπλωματικής κρίσης ανάμεσα στη βρετανική και την ινδική κυβέρνηση.
Ο Ντάνιελ έχει μάθει να ζει μέσα στα μυστικά και τα ψέματα, κρύβοντας την αληθινή του ταυτότητα και την καταγωγή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του. Φθάνοντας στην Ινδία, νιώθει έντονη την απειλή. Κι ενώ έχει ορκιστεί να κρατήσει τους πάντες μακριά του, είναι τέτοια η θύελλα που ξεσηκώνει στην καρδιά του η Ελληνίδα καθηγήτρια που δεν μπορεί να αντισταθεί…
Δύο διαφορετικοί άνθρωποι που προέρχονται από εντελώς αντίθετους κόσμους θα ζήσουν μια επική ιστορία αγάπης, ενώ οι εχθροί τους απλώνουν πάνω τους τα θανάσιμα δίχτυα τους. Οι δύο εραστές θα γευτούν την αιωνιότητα προτού κληθούν να πάρουν τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής τους.
Ο έρωτας θυσιάζεται στο βωμό του χρέους. Και ο όρκος για αιώνια αγάπη είναι ο μόνος που θα διαρκέσει για πάντα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας.
Γεννήθηκε στη Λάρισα, κατάγεται από τη Μήλο και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Eργάζεται σε διαδικτυακά μέσα ως news
editor.
Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα
βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική.
Είναι μέλος της RWA –της Αμερικανικής Ένωσης Συγγραφέων Αισθηματικού Μυθιστορήματος.
Από τον Οκτώβριο του 2017 τα βιβλία της εκδίδονται από τη ΧΑΡΛΕΝΙΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου