Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ "Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ


 ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ

για το "Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ"

από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.








Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε ποτέ να δοθείτε με τέτοιο αισθητικό πάθος. Δεν ξέρω αν το ιδανικά ηδονικά έγινε κάποια στιγμή μέρος της ζωής σας. Αν, έστω και εφήμερα, κυλιστήκατε σε μια ξέρα αισθαντικού παραδείσου. Αν γίνατε ποτέ κομμάτι της πιο διεγερμένης πρόζας, μέροςκαι κορύφωση μιας τρελής φαντασίωσης. Αν γίνατε εσείς οι ίδιοι η φαντασίωση. Δεν ξέρω αν γδυθήκατε ποτέ από αναστολές και λογικά συμπεράσματα. Αν παρακάμψατε κανόνες, άμυνες και αντιστάσεις… όπως εγώ.
 Και… και… Παρακαλώ αγνοήστε τα λάθη του φορτισμένου λόγου μου και το τρέμουλο της φωνής μου· έλεγα, δηλαδή αναρωτιόμουν αν δοθήκατε ποτέ τόσο παράφορα, ασυγκράτητα, ολοκληρωτικά και πέρα για πέρα αμετάκλητα σε ένα Σώμα. Σε ένα Πρόσωπο. Τότε… λέγω, μόνο τότε… θα μπορέσετε να με καταλάβετε.
Ζητώ εκ των προτέρων να με συγχωρήσετε για τον σκληρό,κακεντρεχή, απερίσκεπτο και ασύνετο εαυτό μου. Παρά τα τόσα μου ελαττώματα, μη λησμονήσετε ούτε για μια στιγμή την ακεραιότητα του ήθους μου, την εντιμότητα του χαρακτήρος μου, καθώς και τη μέχρι πρότινος φιλήσυχη ζωή μου. Ή εκείνο που έμοιαζε με ζωή, τέλος πάντων, μέχρι να τη συναντήσω.
Σας παραδίδω την ιστορία μας. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την ανάγνωση θεωρήστε τον εαυτό σας κοινωνό της λατρείας μας και του εξαίσιου βάθους της.
Θεωρήστε τον εαυτό σας μάρτυρα και συνένοχο στο έγκλημά μας, καθώς και μέρος του δικού μας αναπόφευκτου.

Με αγάπη απέραντη

και οδύνη βαθιά

Ο Εραστής Της


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ

Νύχτες.
Μόνο νύχτες.
Ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής.
Ένα ζευγάρι που τηρεί κανόνες και αποστάσεις.
Κυρίως αποστάσεις.
Κι ένα αμείλικτα ερωτικό, ψυχολογικό παιχνίδι
με ολέθρια κατάληξη.
Κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο, μέχρι να το αποφασίσεις.

Η Ειρήνη Βαρδάκη επιστρέφει με το απόλυτο ψυχολογικό θρίλερ κανόνων και ανατροπών, στο πιο ακραίο και επικίνδυνο mind game.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τον κλασσικό χορό και τον αθλητισμό. Εργάζεται στο χώρο της υγείας, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εγκληματολογία. Στα μυθιστορήματα της το έγκλημα έρχεται σε ένα ιδιάζον γκρο πλαν, με το ψυχολογικό θρίλερ να αποκαλύπτει διαρκώς νέες, διαφορετικές πτυχές του. Ο Μέντορας είναι το πέμπτο της μυθιστόρημα και το πρώτο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Έχουν προγηθεί τα μυθιστορήματα:
2017 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ εκδόσεις Bell
2018 ΤΟ Ρ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ εκδόσεις Βell
2019 ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ εκδόσεις Bell
2020 ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ εκδόσεις Bell

2021 Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ εκδόσεις Μίνωας

2022 ΖΩΝΗ 5 εκδόσεις Μίνωας

2023 Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ εκδόσεις Μίνωας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου