Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΠΩΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ-ΤΟ ΡΑΝΤΣΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK


Χρόνια πολλά σε όλους!

Ο Τρόι και η Σάρλοτ βρίσκονται στο σαλέ του Τρόι στο Βερμόντ και απολαμβάνουν λίγη ηρεμία μαζί. Δυστυχώς φέτος δεν έγινε η καθιερωμένη εκδρομή με όλο το προσωπικού του ράντσου λόγω social distancing αλλά οι καρδιές τους είναι κοντά σε όσους αγαπούν.

Η Σάρλοτ στολίζει το δέντρο και χαμογελάει. Σκέφτεται την πρώτη φορά που στόλισε στο σπίτι του Τρόι. Εκείνος τη χαζεύει από μακριά και αναρωτιέται αν το κοριτσάκι που έχει στην κοιλιά της θα της μοιάζει. Πραγματικά το εύχεται. Και μαζί με αυτό εύχεται να είναι πάντα ευτυχισμένοι, όπως είναι τούτη τη στιγμή.

Μου ζήτησαν να σας στείλω τις πιο γλυκές ευχές τους, και να σας πω ότι όλο αυτό θα περάσει και σύντομα θα είμαστε κοντά με αυτούς που αγαπάμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε, μου είπαν, είναι να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι σπουδαίο. Ένα ωραίο κέικ, ένα χειροποίητο στολίδι για το δέντρο, ένα τραγούδι που είχατε καιρό να ακούσετε. Οι μέρες της καραντίνας πρέπει να είναι αφορμή για ενδοσκόπηση, ανασυγκρότηση και νέες εμπειρίες. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Καλές γιορτές σε όλους, με πολλή αγάπη και πολλά όνειρα.

Τρόι, Σάρλοτ

και λίγη….Πωλίνα


Ο Τρόι είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που διευθύνει ένα ράντσο στη μέση του πουθενά. Χρωστάει όσα έχει καταφέρει στη σκληρή δουλειά και στον άνθρωπο που τον στήριξε όταν το είχε ανάγκη. Θα έκανε τα πάντα για εκείνον –αλλά μέχρι ενός σημείου. Όχι και να δεχτεί να κάνει την νταντά στην κακομαθημένη κόρη του που μέχρι χθες κοσμούσε τα εξώφυλλα σκανδαλοθηρικών περιοδικών!

Δεν έχει ιδέα τι έκανε η «πριγκίπισσα» Σάρλοτ και ο πατέρας της θέλει να τη συνετίσει στέλνοντάς τη σε ένα ράντσο μακριά από τις πολυτέλειες στις οποίες έχει συνηθίσει. Ό,τι και να συμβαίνει ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, αυτός δε θέλει καμία ανάμειξη. Εξάλλου, τη μία φορά που σχεδόν διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους, πριν από αρκετά χρόνια, η Σάρλοτ τον αγνόησε επιδεικτικά.
Όχι, ο Τρόι δεν έχει χρόνο για διψασμένα για προσοχή κοριτσάκια. Όσο σατανικά όμορφα κι αν είναι αυτά…



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου