Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΕΛΕΝΑ ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ-ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


 

Αν γνώριζα πραγματικά τι θέλω από τον Άγιο Βασίλη θα σιωπούσα. Έχω όλα όσα χρειάζομαι. Μα για λίγη υγεία αν μου χάριζε... θα τον τρέλαινα στο παρακαλετό! Όχι πως κι αυτή μου λείπει, αλλά να, θα την αποθήκευα σε μέρος ασφαλές για να φτιάξω λιγάκι πιο γερό το 2021. Με αυτό λέω φέτος να τον ζαλίσουμε κείνον τον παππούλη με την γενειάδα, όλοι μαζί, με πίστη κι ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά. Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο! Με αγάπη Παναγιώτης

 


Αν προσπαθούσαμε μια μέρα να εξαφανίσουμε την αγάπη από τη Γη, είναι πιο πιθανό να κέρδιζε εκείνη κι όχι εμείς. Θα έμενε ριζωμένη στις καρδιές των ανθρώπων, κι αυτό είναι ένα μυστικό που γνωρίζουν καλά μόνο δύο. Η τυχαία γνωριμία τους θα γίνει η αφορμή για μια σειρά από γεγονότα που θα ανατρέψουν τις ζωές τους. Η Κατερίνα, μια γυναίκα μοναχική και καταπιεσμένη, αποφασίζει έστω κι αργά στη ζωή της να διεκδικήσει ό,τι δεν της δόθηκε ποτέ. Σ’ αυτή τη διαδρομή γίνεται συνοδοιπόρος και αιώνιος φίλος της ο Παναγιώτης, ένας νεαρός άνδρας με σύνδρομο Down. Αντιμετωπίζουν μαζί τις ιδιαιτερότητές τους και εξελίσσονται μέσα από ένα διάφανο πρίσμα αγάπης και συμπαράστασης. Θα βρουν τους ανθρώπους απέναντί τους, όμως θα ανακαλύψουν μόνοι τους τον δρόμο που θα φέρει τελικά τη λύτρωση.

Ένα μυθιστόρημα που επιχειρεί –με ευαισθησία και σεβασμό– να αναδείξει την αποδεδειγμένη ανάγκη των ανθρώπων με σύνδρομο Down για αγάπη και αποδοχή.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου