Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ-ΚΑΡΔΙΑ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Εύθραυστη σα γυαλί είναι η καρδιά, εύκολα σπάει σε χίλια κομμάτια. Όμως και ο ανθρώπινος νους με την ίδια ευκολία γλιστράει στο σκοτάδι, στην παράνοια. Η Αθήνα θα πληγωθεί και θα διασχίσει μονοπάτια επικίνδυνα... Όλα όμως θα βρουν το δρόμο τους, με έναν τρόπο μαγικό... Με την ίδια «μαγεία» σας εύχεται λοιπόν καλές γιορτές, με μοναδικές αναμνήσεις του χθες, ένα σήμερα ευτυχισμένο και ένα μέλλον γεμάτο υγεία, αγάπη και χαρά φωλιασμένες στις καρδιές όλων!



Η Αθηνά είναι μια νέα και όμορφη ανερχόμενη γιατρός. Κοντά του θα ζήσει τον απόλυτο έρωτα, θα αγγίξει την υπέρτατη ευτυχία. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όσο ξαφνικά μπήκε στη ζωή της, έτσι ξαφνικά ένα βράδυ θα φύγει από κοντά της. Η οδύνη γι’ αυτό που έχασε θα την οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σε ανθρώπους που θα την παρασύρουν στα πιο σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια της νύχτας. Όταν συνειδητοποιήσει το άσχημο παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα, θα είναι πια αργά. Πρέπει να εξαφανιστεί, για να σώσει τη ζωή τη δική της και των ανθρώπων που αγαπάει.

Το κακό όμως δεν επαναπαύεται. Ψάχνει, και θα βρει αυτό που τόσο ποθεί. Και τότε η Αθηνά θα έρθει αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου