Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗΣ-ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Ονομάζομαι Άννα Γουίλσον, είμαι μια νεαρή και πολλά υποσχόμενη δικηγόρος η οποία εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της πολιτείας του Τενεσί. Εκτός των άλλων, όμως, είμαι ο κεντρικός χαρακτήρας του δεύτερου μυθιστορήματος του Μιχάλη Ε. Μεσοχωρίτη με τίτλο «Το Σπασμένο Μενταγιόν» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχηθώ Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά. Εύχομαι υγεία, τύχη, αναρίθμητες στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ουσιαστικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και απεριόριστα ταξίδια μέσα από τις σελίδες καλογραμμένων συγγραμμάτων. Ακόμη, εύχομαι ολόψυχα ο νέος χρόνος να σας βοηθήσει να επανατοποθετήσετε στη σωστή σειρά και στις κατάλληλες θέσεις όλα τα κομμάτια του δικού σας «Σπασμένου Μενταγιόν». Όπως ακριβώς, δηλαδή, κατάφερα να κάνω κι εγώ. Διότι μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τη γαλήνη και την απόλυτη ηρεμία που όλοι αναζητούμε. Και αυτό ακριβώς εύχομαι να σας φέρει το 2021. Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!



1978, Μέμφις, Τενεσί, ΗΠΑ

Η Άννα Γουίλσον είναι μια νεαρή δικηγόρος η οποία εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της πολιτείας του Τενεσί. Η πρώτη της σημαντική υπόθεση, η δολοφονία της Κάθριν Μπρουκς, θα γίνει η αφορμή για μια σειρά αποκαλύψεων. Όλα όσα θεωρούσε δεδομένα θα ανατραπούν, όπως και η ίδια η ζωή της.

Θα καταφέρει άραγε να βρει την άκρη του νήματος; Και τελικά, τι ρόλο θα παίξει το σπασμένο μενταγιόν;

Ο Μιχάλης Ε. Μεσοχωρίτης, μετά «Τα Τρία Ημερολόγια», επιστρέφει με ένα ακόμα συναρπαστικό μυθιστόρημα που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου