Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΣΤΡΙΟΣ-ΙΚΕΤΕΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL


Λέγομαι Μαίρη Σίμου και είμαι στενή συνεργάτιδα του αστυνόμου Ωρίωνα Άστρου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Το Σεπτέμβριο του 2011 βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια υπόθεση που συντάραξε την Ελλάδα, με πτώματα που ανακαλύφθηκαν σε στάση ικεσίας πάνω σε διάφορες παραλίες κοντά στην Αττική. Κινδυνεύσαμε, πικραθήκαμε, κοντραριστήκαμε και φοβηθήκαμε πολύ στη διάρκεια αυτής της έρευνας, σε πρωτόγνωρες συνθήκες για τα ελληνικά δεδομένα. Ο συνεργάτης μου είναι δύσκολος άνθρωπος, κλειστός, αλλά μέσα από τις ενέργειές του καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα ικανότατων ερευνητών και να φτάσουμε στα Χριστούγεννα έχοντας ξεδιπλώσει αρκετές από τις πτυχές της ιστορίας αυτής.

            Όπως και τότε, έτσι και τώρα είμαστε κοντά να λύσουμε το γρίφο των εξαιρετικών συνθηκών στις οποίες έχουμε βρεθεί. Με την ελπίδα ότι η νέα χρονιά θα μας βρει πιο γελαστούς, ήρεμους και σοφούς, παρέα πάντα με ένα βιβλίο, σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2021, με υγεία και ευτυχία για όλους. Μεταφέρω και τις ευχές του αστυνόμου Άστρου, που όπως καταλάβατε δεν είναι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος του κόσμου!!! Καλή Χρονιά!!!


Πτώματα που μοιάζουν με προσκυνητές…

Οι παραλίες γύρω από την Αττική γίνονται το μακάβριο σκηνικό των εγκλημάτων που συγκλονίζουν τη χώρα. Ο δολοφόνος βρίσκεται εκεί έξω και τα πτώματα που αφήνει πίσω του, τοποθετημένα σε στάση προσευχής, μοιάζουν μέρος ενός αλλόκοτου τελετουργικού.
Με κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμά τους να έχει αφαιρεθεί προσεκτικά, οι Αρχές αδυνατούν να ανακαλύψουν ακόμα και τις ταυτότητες των θυμάτων.

Τον γρίφο θα κληθεί να λύσει ο αστυνόμος Ωρίωνας Άστρος. Έμπειρο μέλος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με αγάπη στο ουίσκι, εχθρούς εντός του Σώματος και βάρη του παρελθόντος στις πλάτες του, θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τα αποτρόπαια εγκλήματα. Γιατί ο κλοιός σφίγγει, τα πτώματα αυξάνονται και ο κίνδυνος πλησιάζει απειλητικά τον ίδιο και τα μέλη της ομάδας του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου