Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΕΥΗ ΠΑΤΣΕΛΗ-ΟΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Η Ραφαέλα, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου «Ο κύκλος της λήθης» εύχεται να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να του δωρίσουμε τις όποιες αναστολές για μια ζωή γεμάτη ενθουσιασμό, ελπίδα, αυτογνωσία. Ας υποδεχτούμε τον νέο χρόνο με ευγνωμοσύνη και προσμονή για όλα αυτά που θα μας φέρει στο διάβα του.


Από τη μήτρα της μάνας έως το κατώφλι του θανάτου, ο άνθρωπος ορίζει την οντότητά του και πλέκει τη ζωή του πάνω στο τελάρο όπου είναι υφασμένες οι ζωές και των άλλων ανθρώπων. Ένα κουβάρι χαρακτήρων, τόπων και αναπόδραστων γεγονότων μπλέκεται, παρακολουθώντας μέσα απ’ τη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας τη ζωή της Ραφαέλας που ψάχνει την ταυτότητά της και προσπαθεί μέσα από δύσβατα μονοπάτια να φτάσει στη λύτρωση. Ο διωγμός της οικογένειας απ’ το Αϊβαλί το ’22, η γέννησή της στη Λέσβο, τα παιδικά χρόνια στον Πειραιά. Ο Ελληνοϊταλικός Πόλεμος, η Κατοχή, ο Εμφύλιος. Κάθε πόλη, κάθε εμπειρία κι ένας σταθμός μοιραίος που επιφυλάσσει θύελλες και σπαραγμό. Ένας κύκλος ζωής που στροβιλίζει μέσα του τη γέννηση και τον θάνατο, την οικογένεια και την ορφάνια, τον πόλεμο και την ειρήνη, την ένωση και τη διάλυση, την αγάπη και τον χωρισμό.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου