Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΚΟΥΝΑΚΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL


 

   Στην τελευταία σελίδα του βιβλίου μου που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Bell, η Εσπερία, μια ηρωίδα που παρασυρμένη από εκδίκηση μεταμορφώνεται σταδιακά σε τέρας. Καταφέρνει όμως να γλιτώσει από την κατάπτωση και δηλώνει:

«Επιτέλους, μπόρεσα να διακρίνω το καλό από το κακό και να επιλέξω το πρώτο.»

Εύχομαι το ίδιο ακριβώς σε όλο τον κόσμο, να μπορέσει να διακρίνει το καλό από το κακό και να κάνει την πρέπουσα επιλογή. Είμαι βέβαιος ότι είναι προαπαιτούμενο για να ευοδωθεί κάθε άλλη ευχή.

 

                        Τρικουνάκης Κωνσταντίνος.



Τέλη του 9ου αιώνα μ.Χ.

 

  Εκείνη είναι αποφασισμένη να ανταποδώσει όσα έχει υποφέρει από τους Βυζαντινούς. Θα πληγώσει το θηρίο στην καρδιά του! Η πανουργία, η σαγήνη και τα χρήματα που διαθέτει κάνουν το παράτολμο σχέδιο της να ευοδωθεί. Με επίκεντρο έναν οίκο διασκέδασης, στήνει ένα κύκλωμα κατασκόπων και δολιοφθορέων και εισχωρεί στην υψηλή ζωή της ρωμαίικης πρωτεύουσας.

Εκείνος, ένας αξιωματικός με καθήκοντα αστυνόμου. Μορφωμένος, έξυπνος μα και παρατηρητικός, βρίσκεται στο κατόπι της. Και είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί για να σταματήσει έναν άγνωστο εχθρό.

Εκείνη γνωρίζει την ταυτότητα του, εκείνος βασίζεται μόνο στις σημειολογικές ικανότητές του. Το παιχνίδι εξελίσσεται θανάσιμο, ώσπου συμβαίνει αυτό που κανείς από τους δυο δεν είχε λογαριάσει στην αρχή…

#Αλέξανδρος_και_Εσπερία - Μικρά διατριβή εις την εξαπάτησιν του Κωνσταντίνου Τρικουνάκη: Με φόντο την Κωνσταντινούπολη επί Ρωμαίικης Αυτοκρατορίας, ξετυλίγεται μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και κατασκοπείας, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα σε πραγματικό ιστορικό πλαίσιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου