Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ "ΝΥΧΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"-"Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ"-"Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ Α'Ι' ΒΑΣΙΛΗ"-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗΣ


Και ναι έχουμε τους νικητές!!!!! όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρόγραμμα  https://www.random.org/     ανέδειξε πρώτη νικήτρια για το βιβλίο ΝΥΧΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ την κ.Ελένη Κωστοπούλου η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!

δεύτερη νικήτρια για το βιβλίο Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ την κ.Σταυρούλα Κόντου η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!
και τρίτη νικήτρια για το βιβλίο Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ Α'Ι'-ΒΑΣΙΛΗ  την κ.Χρυσανθη Κομ η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!! για την προσφορά των αντιτύπων των βιβλίων  ΝΥΧΤΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ-Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ Α'Ι'-ΒΑΣΙΛΗ!!!

Οι νικήτριες θα  πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 48 ωρών για να ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή του  δώρου τους, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου