Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥΝΤΑ-Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Εγώ, η Μαρία Βαγενά, η ηρωίδα του βιβλίου «Η αγάπη δεν πονάει» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή εύχομαι πρωτίστως για το 2018 Υγεία -Αγάπη - Ειρήνη για όλο τον κόσμο. Η αληθινή μου ιστορία που ξετυλίχτηκε μέσα από το βιβλίο της Μελίνας Τούντα κι αγκαλιάστηκε από το αναγνωστικό κοινό εύχομαι να σηματοδοτήσει κι επίσημα την ευαισθητοποίηση του κοινού ως πρώτο βήμα για την προσπάθεια εξάλειψης της ενδοοικογενειακής βίας. Εύχομαι όλοι οι γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη γιατί ένα παιδί που μεγαλώνει με αγάπη γίνεται ενήλικας που τη δίνει και θεωρεί δεδομένο πως θα την εισπράξει. Όταν όμως ένα παιδί μεγαλώνει μέσα στην ενδοοικογενειακή βία γίνεται ενήλικας που πιθανόν να την ασκήσει ή να τη δεχτεί αδιαμαρτύρητα γιατί δυστυχώς αυτού του είδους η συμπεριφορά του είναι οικεία. Εύχομαι να μην υπάρξει παιδί που θα βιώσει λεκτική, ψυχολογική  και σωματική βία. Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!

Η Μαρία Βαγενά υιοθετήθηκε στην τρυφερή ηλικία των δύο χρόνων. Μεγαλώνοντας σ’ ένα πολύ αυστηρό περιβάλλον ονειρευόταν να αποκτήσει κάποτε δική της οικογένεια και να δώσει στα παιδιά της την αγάπη, τη θαλπωρή και την ασφάλεια που η ίδια δεν είχε νιώσει ποτέ. Ύστερα από περιπλανήσεις και ατυχείς σχέσεις πίστεψε πως βρήκε τον άνθρωπο που θα της πρόσφερε όσα είχε στερηθεί. Αλλά είχε κάνει λάθος για άλλη μια φορά. Το χαμόγελο αντικαταστάθηκε σύντομα από το κλάμα και το χάδι από την κάθε μορφής βία. Οι στιγμές που έζησε είναι βγαλμένες από ταινία τρόμου, αλλά δυστυχώς, η ιστορία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Το νέο μυθιστόρημα της Μελίνας Τούντα διαβάζεται με κομμένη την ανάσα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σελίδα και καθηλώνει με τις συνεχείς ανατροπές του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου