Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΝΑΟΝ

“Μην ξεχνάτε ν’ αγαπάτε και να δίνετε χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα, να χαμογελάτε και να εκτιμάτε τις μικρές στιγμές, εκείνες μετράνε. Μην ξεχνάτε πως τα λίγα φέρνουν χαρά ενώ τα πολλά γεννούν μία λαχτάρα που μπορεί να οδηγήσει σε λαιμαργία, που μπορεί να καταφάει την ψυχή. Να μαζεύετε αναμνήσεις και ευτυχισμένες στιγμές, να φυλάτε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να μην το αφήνετε να σας καθορίζει. Μην ξεχνάτε να κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και να εκμεταλλεύεστε κάθε δεύτερη ευκαιρία που σας δίνετε. Μα πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάτε να είστε άνθρωποι... Καλές γιορτές σε όλους!”

Νεκταρία Μαρκάκη- Ευχές από την Πέρσα, την πρωταγωνίστρια του βιβλίου μου με τίτλο “Για να μην ξεχνάς”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Αέναον.


Μία κοπέλα με κόκκινα μαλλιά και λευκό δέρμα ξυπνάει στη μέση του πουθενά χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα που βρίσκεται και γιατί ολόκληρο το κορμί της υποφέρει από τραύματα χωρίς εξήγηση. Ένας καταιγισμός ερωτημάτων συνθλίβει το κουράγιο και την αντοχή της - γιατί βρέθηκε στη μέση του δάσους; Γιατί είναι μόνη; Ποιός της έκανε κακό; Μα η ερώτηση που την τρομάζει περισσότερο είναι μία: Ποιά είναι κι από πού έρχεται; Προσπαθεί να θυμηθεί το παρελθόν της χωρίς να μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό. Πορεύεται με μοναδική βοήθεια ένα δαχτυλίδι στο εσωτερικό του οποίου αναγράφεται μια ημερομηνία και ορισμένες απόμακρες μνήμες που την επισκέπτονται αραιά για να της προκαλέσουν πόνο. Έχει ως μοναδικό στήριγμα μία οικογένεια που της παρέχει καταφύγιο παρόλο που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, έναν πληγωμένο άντρα που πασχίζει να ξεχάσει, ενώ εκείνη πολεμά να θυμηθεί, κι ένα κλωνάρι μη με λησμόνει στο σχήμα του απείρου σχεδιασμένο στην ωμοπλάτη της για να της υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να ξεχνά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου