Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΤΑ ΑΝΤΡΕΟΥ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ IWRITE


Τα Χριστούγεννα πάντα ήταν μια μαγευτική εποχή είτε είσαι ερωτευμένος είτε όχι. Συνήθως οι γιορτές είναι αυτές που μας υπενθυμίζουν τι καταφέραμε και τι όχι ολόκληρο το χρόνο. Αυτό που λοιπόν εύχομαι σε όλους είναι με το νέο χρόνο να εκπληρώσετε κάθε όνειρο σας που έμεινε μετέωρο αυτή την χρονιά, να ζείτε την κάθε στιγμή με πάθος , μην σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας και μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την ευτυχία που σας αξίζει. Ζήστε την ζωή με θάρρος και τόλμη . Μην φοβάστε να κάνετε κάθε απόκρυφη και βαθιά επιθυμία σας πραγματικότητα. Γιατί η ζωή είναι στιγμές , στιγμές που φεύγουν και δεν έρχονται πίσω. Άντα Αλιβιζάτου – Σκοτεινές Επιθυμίες , Άντα Αντρέου Εκδόσεις iWrite


Η ζωή δεν μπορεί να ελεγχθεί από τα χέρια μας, ούτε η καρδιά μπορεί να μείνει παγωμένη και κλειδωμένη για πάντα. Η Άντα θα το μάθει καλά αυτό.

Η Άντα, μια ανεξάρτητη, δυναμική και γεμάτη όνειρα δεκαεννιάχρονη κοπέλα, ξεκινάει τη φοιτητική της ζωή στο χώρο της Μόδας, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή. Πάντα έθετε όρια και είχε τον έλεγχο σε όσα έκανε. Ένα σκοτεινό και ραγισμένο παρελθόν την οδήγησε σε μια απόφαση. Να κλειδώσει την καρδιά της και να μην επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να την κλονίσει.
Τι συμβαίνει, όμως, όταν δύο άντρες εμφανίζονται στη ζωή της και τα ανατρέπουν όλα;

Μία μόνο νύχτα αρκεί. ο Άγγελος Ανδρεάδης και ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, δύο ανερχόμενοι μουσικοί, θα καταφέρουν να γκρεμίσουν όσα είχε καταφέρει να χτίσει. Ο Άγγελος, ένας φιλόδοξος άντρας που ζει στη Μαδρίτη. Μια ήρεμη δύναμη που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Ο Δημήτρης, δυναμικός, δεν ανέχεται το όχι για απάντηση. Θα οδηγήσουν άραγε την Άντα να επιστρέψει σε όσα είχε ξεχάσει εδώ και καιρό; Και εκείνη, από τη μεριά της, θα μπορέσει να αφεθεί ξανά σε όσα αυτοί φέρνουν με την εμφάνιση τους;

"Αφέσου, γαμώτο! Ό,τι και να έχει γίνει, άσ’ το πίσω σου..." Η φωνή του ήταν ήρεμη, μα ο τόνος του έβγαζε θυμό. Με έσφιξε πιο πολύ πάνω του, για να μην ξεφύγω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου