Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

ΡΕΝΑ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ-ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

"Στην τελευταία στροφή " του χρόνου μέσα από τις αλλεπάλληλες ανατροπές της ζωής μου
για έναν ανεπανάληπτο έρωτα που άξιζε τελικά την υπομονή μου.
Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το δικό μου μοναδικά πανέμορφο ταξίδι μιας μεγάλης αγάπης με υγεία χαρές και δημιουργικότητα.
Το μεγαλύτερο από τα πάθη μου το έζησα μέσα στον Ωκεανό!!! Και δικαιώθηκα!!  
Μάξιμος Ανδρεάδης " Στην τελευταία στροφή εκδόσεις  Ωκεανός της Ρένας Μαραζιώτη

Πλούσια, όμορφη, επιτυχημένη, η Έλενα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια γυναίκα ευνοημένη από τη μοίρα. Κι όμως, από πολύ τρυφερή ηλικία έχει γνωρίσει το σκληρό της πρόσωπο, χάνοντας σε αυτοκινητικό δυστύχημα και τους δύο γονείς της.
Μεγαλωμένη από τη γιαγιά της με τις αρχές και τις σπουδές των κοριτσιών της τάξης της, φεύγει για μεταπτυχιακά στο Λονδίνο κι εκεί συναντάει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του καθηγητή Μάξιμου Ανδρεάδη, που τη σημαδεύει ανεξίτηλα.
Η μοίρα, όμως, έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της και η Έλενα βιώνει τον γνώριμο πόνο της απώλειας για δεύτερη φορά.
Το παιδί που κουβαλάει στα σπλάχνα της, της δίνει τη δύναμη για να αντέξει κι αυτό το χτύπημα και να συνεχίσει τη ζωή της, μια ζωή που της επιφυλάσσει, ωστόσο, πολλές εκπλήξεις.
Πόσο δυνατή είναι, όμως, για να αντέξει αυτό που θα αντικρίσει την ημέρα του γάμου της, την ημέρα που αποφάσισε τελικά να υποταχθεί στη μοίρα της στην τελευταία στροφή;
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τα παιχνίδια
της μοίρας, που περιπλέκουν την καρδιά ανάμεσα
στον πόνο και στη χαρά, στην προσμονή
και στην αδιαφορία, στο πάθος και στην απόρριψη,
στη συντριβή και στην υπέρτατη ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου