Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΝΟΥΦΑΡΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ

Ονομάζομαι Πέτρος Ζάνος. Συνήθως δεν αφήνω τα συναισθήματα μου να με κυριεύσουν. Είμαι αστυνόμος και πρέπει να διατηρώ τη ψυχραιμία μου, να είμαι δυνατός, να μην παρασύρομαι. Έχω όμως κι εγώ τα ελαττώματα μου… Με κυνηγούν τα δικά μου φαντάσματα. Με στοιχειώνουν και δεν με αφήνουν πολλές φορές να ησυχάσω. Αγαπώ όμως τη ζωή και τη δουλειά μου. Και το μόνο που θέλω είναι όλος ο κόσμος να είναι καλά κι ευτυχισμένος. Να μην υπάρχει φτώχεια, πείνα, πόλεμος, κακία, εγκλήματα. Εύχομαι λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα να είναι για σας τα πιο όμορφα. Εύχομαι οι καρδιές σας να αγαλλιάσουν, να πλημμυρίσουν από φως και να μην… ματώσουν ποτέ. Να είστε γεροί, αισιόδοξοι και όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιηθούν. Τι θα ήταν άλλωστε ο άνθρωπος χωρίς όνειρα και αγάπη; Θλιμμένος… κενός… Χρόνια πολλά καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε. Ευτυχία, υγεία, χαρά, ελπίδα, δύναμη ψυχής. Πέτρος Ζάνος. Ήρωας του βιβλίου «Ματωμένα Νούφαρα» της Μαρίας Προδρόμου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μάτι.


Κεντρική Μακεδονία…

Μια δεκαεπτάχρονη κοπέλα που εξαφανίστηκε πρόσφατα βρίσκεται βάναυσα κακοποιημένη και δολοφονημένη πλάι σε ένα ποτάμι, αρκετά κοντά στο κτήμα ενός πάμπλουτου άντρα. Σύντομα η αστυνομία ανακαλύπτει, λίγο μακρύτερα, έναν ομαδικό τάφο, με τα πτώματα τεσσάρων άλλων κοριτσιών που είχαν επίσης εξαφανιστεί πριν από κάποια χρόνια, από διαφορετικές όμως περιοχές της χώρας.

Η Ρωξάνη Βαλαωρίτου, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρόσφατο θάνατο του συζύγου της, αποφασίζει να πραγματοποιήσει το ένα και μοναδικό της όνειρο: να αγοράσει ένα αγρόκτημα με τα χρήματα που κληρονόμησε και να μετακομίσει με την κόρη της και τον γιο του άντρα της από τον προηγούμενο γάμο της στο μέρος όπου συνήθιζαν να περνάνε παλιά τα καλοκαίρια τους.

Η γνωριμία της με τον πλούσιο κτηματία γείτονά της Φίλιππο Βενιέρη, αλλά και με τον γοητευτικό αστυνόμο Πέτρο Ζάνο, που έχει αναλάβει την υπόθεση και έχει βρεθεί στον ίδιο τόπο προσπαθώντας να ξεφύγει από τα δικά του «φαντάσματα», θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Ακόμα περισσότερο, όταν οι δολοφονίες θα συνεχιστούν, θα αντιληφθεί πως οι εφιάλτες της εμφανίζουν μπροστά στα μάτια της τους φόνους των κοριτσιών πριν ακόμη γίνουν, και ότι η κόρη της μπορεί να είναι η επόμενη στη λίστα με τα θύματα ενός κατά συρροήν δολοφόνου και βιαστή, που δρα με απόλυτη ακρίβεια και δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη για την ταυτότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου