Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΥΧΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK

Μόλις την αντίκρισα το μόνο που ήθελα ήταν να την παρασύρω  σ’ ένα παιχνίδι έρωτα και αποπλάνησης με φόντο την παγωμένη και μαγευτική Αγία Πετρούπολη. Και κάπως έτσι ξεκίνησα να ζω μαζί της το πιο πραγματικό παραμύθι... Εκείνη είπε ναι και αφέθηκε να γίνει μέρος της ζωής και του κόσμου μου. Από τη χριστουγεννιάτικη Νιέφσκι και το δικό μας σπίτι η Βαλέρια κι εγώ ευχόμαστε σε όλους να ζουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο όνειρο, γεμάτο ευτυχία, αγάπη, μοναδικές στιγμές συντροφιά με αγαπημένους ανθρώπους. Να χαίρεστε όλοι την οικογένειά σας και να απολαμβάνετε την πιο ζεστή αγκαλιά. Καλά Χριστούγεννα, με το καλό το νέο έτος, με αγάπη και υγεία!

Αλεξέι Νικολάεφ, ήρωας του βιβλίου “Καθώς Έπεφτε η Νύχτα” της Έλενας Αντωνίου

Η φιλόδοξη δημοσιογράφος Βαλέρια Γρηγορίου έχει αρκετούς εχθρούς, λίγους φίλους και ένα σκανδαλώδες παρελθόν που την καταδιώκει. Αποφασισμένη να κάνει το ρεπορτάζ της καριέρας της, που θα απογειώσει τη φήμη της και θα την καταξιώσει στον επαγγελματικό στίβο, ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη. Στόχος, να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς και μαύρου χρήματος στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο υπουργός Ενέργειας και Εμπορίου της Ρωσίας Αλεξέι Νικολάεφ.
Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να φθάσει στην αλήθεια με κάθε τρόπο, ακόμη κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τη θηλυκότητά της, παραβαίνοντας την επαγγελματική και ηθική της δεοντολογία. Αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι η απόλυτη γοητεία του Ρώσου πολιτικού και η πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από το σκληρό και βλοσυρό του ύφος.
Στο δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας οι δυο τους θα χαθούν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μυστικών, διπλωματίας, συμφερόντων και πάθους που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τις ζωές τους όσο και έναν μεγάλο έρωτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου