Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΣ-ΤΑ ΕΠΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε και ν’ αρνιόμαστε την πραγματικότητα, όσο σκληρή κι αν είναι. Αν την αγαπήσουμε και τη δεχτούμε, θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Η πραγματικότητα μοιάζει πολλές φορές μ’ ένα ταλαιπωρημένο και μαραμένο φυτό. Κάποιοι χρησιμοποιούν τα ψέματα για να στολίσουν το φυτό. Τούτα λοιπόν τα στολίδια είναι λαμπερά κι αρέσουν σχεδόν σε όλους, μα κάνουν το φυτό να είναι κι αυτό ψεύτικο, δίχως άρωμα και δίχως να στάζει απ’ τα φύλλα του η δροσιά της άνοιξης. Εάν όμως το περιποιηθούμε μόνοι μας με όλη μας την αγάπη, εάν πετάξουμε από πάνω του τα ζιζάνια, το έχουμε να κοιτάζει κάθε μέρα τον ήλιο και το ποτίζουμε με φρέσκο νερό, τότε θ’ ανθίσει στ’ αλήθεια. Θα μας χαρίζει κάθε στιγμή τις πλούσιες μυρωδιές του και θα αγαλλιάζει τις καρδιές μας με την όμορφη εικόνα του. Μη φοβάστε να αγαπήσετε την πραγματικότητα και να τη βοηθήσετε να ανθίσει αληθινά, γιατί έτσι θ’ ανθίσετε κι εσείς. Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους».
Η «Αλήθεια» από το βιβλίο του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου «Τα επτά βασίλεια της ελευθερίας» Εκδόσεις Πνοή.


Η αιώνια μάχη Ελευθερίας και Αλήθειας απέναντι στον Φόβο φτάνει στο αποκορύφωμά της. Με ποια πλευρά τελικά θα ταχθεί ο άνθρωπος και ποιος θα είναι τελικά ο νικητής;
Ένα αλληγορικό παραμύθι το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με κυρίαρχο το φαντασιακό στοιχείο και τους συμβολισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου