Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ-REUNION-ΕΚΔΟΣΕΙΣ OWNBOOK

«Κάθε χρόνος που περνάει, αφήνει πίσω του σημάδια. Στο μυαλό, την καρδιά, την ψυχή. Προχώρησε μπροστά, με αισιοδοξία. Ονειρέψου με όλο σου το είναι. Όταν κοιτάς πίσω, φρόντισε να μην έχεις αφήσει κομμάτια σου. Κάθε βήμα που κάνεις, αν υπάρχουν εκκρεμότητες θα γίνεται πιο βαρύ, πιο δύσκολο. Κλείσε τους λογαριασμούς με το χθες, αλλά μην ξεχάσεις ποτέ από πού ξεκίνησες. Να επιστρέφεις μόνο για να διορθώσεις μουτζούρες, αλλιώς προσπάθησε να μην ακολουθήσεις ποτέ τον ίδιο δρόμο. Ό,τι σε κρατάει δεμένο με την εφηβεία σου, κράτησε το σύντροφο και οδηγό σου. Όπου κι αν βρεθείς, φρόντισε να προστατέψεις το παιδί που ζει ακόμα μέσα σου. Για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, η επιλογή είναι μόνο μία: Να μην σταματήσουμε ποτέ να παλεύουμε να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Κι όταν αισθανθείς ότι τα πράγματα ζορίζουν, βάλε στο πικάπ τον αγαπημένο σου δίσκο, κλείσε τα μάτια και άφησε τη μουσική να σου δώσει τη λύση. Έτσι κι αλλιώς, τη μέρα που θα ξημερώσει, αν σε βρει, θα είσαι κάποιος άλλος…». Αστυνόμος Γιώργος Φάκας, "Reunion" (Γιώργος Αράπογλου, Εκδόσεις "Ownbook", 2016)


Ο Νίκος Χρήστου είναι ο πιο διάσημος ροκ σταρ της εποχής. Ο αστυνόμος Γιώργος Φάκα; Προσπαθεί να αναρρώσει από έναν σοβαρό τραυματισμό που του άφησε βαθιές ψυχολογικές πληγές. Όταν ο πρώτος βρίσκεται δολοφονημένος μετά από μια σειρά θρια μβευτικών συναυλιών, ο δεύτερος αναλαμβάνει την υπόθεση. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι ότι οι δυο τους μοιράζονται ένα ιδιαίτερο κοινό παρελθόν. Το ταξίδι της αστυνομικής έρευνας ανάμεσα στη μουσική και τις εφηβικές αναμνήσεις θα οδηγήσει σε ξεχασμένους προορισμούς.

Το Reunion δεν είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα. Είναι μια περιπλάνηση σε βαθιά κρυμμένες επιθυμίες και καταπιεσμένους πόθους. Μέσα από μια σειρά αναζητήσεων στο κοινό τους παρελθόν, συναντήσεις με μοιραίες γυναίκες και περιπλάνηση μέσα στη μουσική, την ερωτική διαστροφή και το αλκοόλ, η λύση του μυστηρίου βρίσκει όλους τους ήρωες να ανακαλύπτουν σκοτεινές πτυχές της προσωπικότητάς τους. Στο τέλος, όπως συμβαίνει και στη ζωή, κανένας πλέον δεν ακολουθεί τον δρόμο που είχε βαδίσει μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου