Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

ΜΥΡΤΩ ΜΑΡΑΓΚΟΥ-ΚΥΝΗΓΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Καθώς αναρωτιόμουν ποιος ήρωας του βιβλίου μου θα ήταν ο κατάλληλος να ευχηθεί για τη νέα χρονιά,είδα ότι δεν μπορώ να διαλέξω.Γι'αυτό, λοιπόν,αποφάσισα να το κάνω μόνη μου.Εξάλλου,και οι δύο ήρωες μου κρατούν κομμάτια του εαυτού μου.Οπότε, η Νερέζα,ο Ωρίωνας κι εγώ,σας ευχόμαστε μία όμορφη χρονιά, με τις δικές της λάμψεις και τα δικά της σκοτάδια,με καινούριες ευκαιρίες και περισσότερα μαθήματα,με παρέα όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας,με περισσότερη  αγάπη μέσα μας και γύρω μας.Δεν γνωρίζω αν οι προηγούμενες χρονιές ήταν καλύτερες ή χειρότερες για εσάς,όμως ελπίζω και εύχομαι η νέα χρονιά να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε και αυτό που ποθείτε,ώστε να γίνεται ο καλύτερος εαυτός σας.Και να θυμάστε "Έτσι κλείνουν οι κύκλοι,από εκεί που αρχίζουν".

Καλή χρονιά σε όλους!!!

Η Νέρεζα είναι µια κοπέλα χωρίς οικογένεια, µόνη στον κόσµο. Κανένας δεν νοιάστηκε ποτέ για εκείνη. Είναι στη φυλακή για ένα έγκληµα που δεν θυµάται αν έκανε, που δεν ξέρει πότε το έκανε. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπήρξε κανένας που να της µιλήσει για το παρελθόν της, την ταυτότητά της. Μοναδική της περιουσία ένα µικρό µαύρο βιβλίο, χωρίς τίτλο, που δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στην κατοχή της και που περιγράφει έναν άλλο κόσµο, τελείως διαφορετικό από τον δικό της.
Μία µέρα, εντελώς απρόβλεπτα, ελευθερώνεται από τη φυλακή και αναγκάζεται να ζήσει µια καινούρια ζωή σε ένα άγνωστο σπίτι, σε µια άγνωστη πόλη, ανάµεσα σε άγνωστους ανθρώπους. Και πάνω που έχει αρχίσει να συνηθίζει στους νέους ρυθµούς, το βιβλίο εξαφανίζεται. Έτσι, χάνει το µοναδικό κοµµάτι που τη συνέδεε έως τώρα µε τον εαυτό της. Η απώλειά του είναι ένα τροµερό χτύπηµα για εκείνη και το γεγονός αυτό τη βυθίζει στο χάος.
Και τότε, εµφανίζεται η Σκιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου