Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΑΚΑ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΗ

"Η Ελπίδα 'Μέσα από τα μάτια σου', μας λέει ότι το σκοτάδι και το φως κρύβονται μόνο μέσα μας... Ταξίδεψε επί τρία ολόκληρα χρόνια στις ψυχές των ανθρώπων, φωτίστηκε από τα χαμόγελα των παιδιών που είναι οι πραγματικοί ήρωες της ιστορίας της και ήρθε για να μας διδάξει πως η ζωή δεν χαρίστηκε σε κανέναν μας. Αντιθέτως, καλούμαστε να περπατήσουμε στα άγνωστα μονοπάτια της και να δημιουργήσουμε τους δικούς μας κόσμους, μέσα από τα μάτια της ψυχής του εαυτού μας. Κι επειδή εκείνη πήρε μορφή κάπου στα μέσα του 2017 και μας κέρδισε με το πείσμα της ψυχής της και τη θέληση για όνειρα και ζωή, μας εύχεται το 2018 να πεισμώσουμε και να παλέψουμε για να το κάνουμε καλύτερο, χρησιμοποιώντας κάθε δώρο που θα μας χαρίσει η καινούργια χρονιά προς όφελός μας. Μ' ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά κοντά σ' εκείνους που αγαπάμε, όλα μπορούν να γίνουν πιο όμορφα, ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό!!!" Δήμητρα Τράκα


Γεννήθηκα μέσα από το θάνατο, τυφλή, σε έναν κόσμο απάνθρωπο. Στερήθηκα το μητρικό άγγιγμα και το μόνο που γνώρισα από τη μητέρα μου ήταν μια φωτογραφία που δεν είδα ποτέ. Μεγάλωνα μέσα στο σκοτάδι, ανάμεσα σε ανθρώπους που ζούσαν στο φως. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ανήμπορη. Ήρθα αντιμέτωπη με το μίσος, την περιθωριοποίηση και τον οίκτο. Έχασα τον εαυτό μου και κατηγόρησα όλους εκείνους που με βοήθησαν να περπατήσω στα σκοτάδια μου. Έπρεπε να παλέψω με τα εμπόδια που ορθώνονταν μπροστά μου για να σταθώ στα πόδια μου και να γνωρίσω τι σημαίνει ζωή.

Ώσπου ήρθες εσύ και στάθηκες πλάι μου. Με κράτησες από το χέρι και με έκανες να νιώσω τι θα πει ευτυχία, με βοήθησες να ονειρεύομαι το Αύριο. Και τις στιγμές ακόμα που η χαρά μου έγινε λύπη, ήσουν εκεί για να μου σκουπίσεις τα δάκρυα και να μοιραστείς μαζί μου τις πληγές...

Η συγκλονιστική ιστορία της Ελπίδας, μιας γυναίκας που βίωσε το σκοτάδι στις ψυχές των ανθρώπων. Που δεν μπόρεσε να δει το πρόσωπο εκείνου που αγάπησε... Εκείνου που μέσα από τα δικά του μάτια τής χάρισε τον κόσμο όλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου