Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΖΩΕΣ-ΡΕΝΙΑ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:ΤΕΤΑΡΤΗ 28/6/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΖΩΕΣ της κ.Ρένιας Παπαματθαίου από τις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

4)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις 
Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!



Λίγα λόγια για το βιβλίο


Τα καταστροφικά γεγονότα της Σμύρνης βρίσκουν την Ανέτα και την έφηβη κόρη της Ρόζα σε διακοπές στην Ελλάδα. Η ανάγκη θα τις κάνει να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αθήνα. Εκεί βρίσκεται και ο αδελφός της, ο Κλέαρχος, εύπορος έμπορος από τη Σμύρνη. Με την οικονομική υποστήριξή του η ζωή τους θα βρει έναν ήσυχο ρυθμό και σύντομα θα γίνουν δεκτές στις τάξεις της υψηλής αθηναϊκής κοινωνίας.
Ωστόσο, η πτώχευση της χώρας θα αναγκάσει τον Κλέαρχο να φύγει στην Αίγυπτο, και η στρωμένη ζωή των δύο γυναικών θα ανατραπεί για μια ακόμη φορά.
Η εικοσάχρονη πλέον Ρόζα, εντυπωσιακά όμορφη, αλλά αφελής, πέφτει στα ερωτικά δίχτυα του Σώτου, ενός νεαρού γοητευτικού μουσικού, αριστερού στις πεποιθήσεις και με ιδιαίτερα άστατο ερωτικό βίο... Η ζωή της δίπλα του, θα μοιάζει κόλαση...

Μέσα από ανατροπές, συγκλονιστικές εξελίξεις και δραματικές αποκαλύψεις η ζωή θα συνθέσει τελικά ένα μοναδικό κονσέρτο απαιτώντας από τους ήρωες να πάρουν την μπαγκέτα της μοίρας στα χέρια τους ή να παραμείνουν άβουλα πιόνια της.

48 σχόλια:

  1. Lazaridou Rena- Λαζαρίδου Ειρήνη Ευχαριστούμε πολύυυυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστουμε θερμά!!!
    Χρυσα Μπαντουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στέλλα Καλιοντζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαρυφαλλιά Μανιά21 Ιουνίου 2017 στις 12:06 μ.μ.

    Γαρυφαλλιά Μανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλσα Παζολιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρίνα Κωνσταντινίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελένη Στόγιου .... Ευχαριστούμε πολύ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε πολύ! Ελκα Μαριντσεβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστάσιος Σαντοριναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eυαγελία Μελαχροινού
    Σας ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή