Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΡΑΖΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ :Τετάρτη 14/6/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!(όπου θα αναφέρεται ένα αγαπημένο σας βιβλίο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο) στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΡΑΖΗ της κ.Κατερίνας Ζαρόκωστα από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ), στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!




Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ανάμεσα στις δυο όχθες που τις χωρίζει νερό αγεφύρωτο, οι αδερφές Ραζή ζουν στη μια μεριά και ονειρεύονται την άλλη. Ευτυχισμένες οι μέρες στην Πόλη, πριν απ’ την Καταστροφή, δύσκολα τα πρώτα χρόνια όταν πέρασαν στην αντικρινή όχθη κι απ’ τη μια στιγμή στην άλλη μετατράπηκαν σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Κάπως σαν τις διηγήσεις των προγόνων μου, πρόσφυγες όλοι από την Πόλη. Στη νέα όχθη η καθεμιά ακολουθεί την πορεία της, χωρίς να πάψουν να είναι ενωμένες σαν γροθιά. Γύρω τους πλήθος απλών ανθρώπων που η ιστορική στιγμή μετατρέπει σε ήρωες, θύματα, προδότες ή όλα εναλλάξ. 
Τα πράγματα είναι υπό έλεγχο –όσο ελεγχόμενες μπορεί να είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ζωή– όταν στη σκηνή εισβάλλει ορμητικά η Ινώ και συνδέεται ερωτικά με τον άντρα της Μέλπως Ραζή. Προσφυγάκι κι αυτή, αλλά φτωχαδάκι απ’ τα γεννοφάσκια, εξού και ριψοκίνδυνη. Απλώνει το χέρι και δρέπει. Μέσ’ απ’ τον όλεθρο ιστορικών και προσωπικών πεπρωμένων ο έρωτας της Ινώς και του Ευάγγελου μένει αλώβητος – ελπίδα για το μέλλον.


49 σχόλια:

  1. Εντιμότατα Λαμόγια : Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
    Χρηστίδου Σταματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -" Τελευταία νεα απο την Ιθακη" (Κ.Ακριβός)
    -Δέσποινα Σιδερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεωργία Καρυοφυλλιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλσα Παζολιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσα Μπαντουνα
    Ευχαριστουμε πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στέλλα Καλιοντζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστίνα Καράμπογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστούμε πολύ!
    Ευαγγελία Μελαχροινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναστάσιος Σαντοριναίος
    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τσουρακη Μαρια
    Ευχαριστουμε πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή