Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ"-GASTON LEROUX-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ :Τετάρτη 15/11/2017


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην Σελίδα μας 
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ του κ.Gaston Leroux από τον 
Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου!!!

3) Like στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ

4)Η κλήρωση είναι για τα μέλη της ομάδας μας οπότε αν δεν είστε ήδη μέλος μπορείτε να γίνετε κάνοντας αίτημα ΕΔΩ.


Κερδίστε extra συμμετοχές:

1) Κάνoντας tag τους φίλους σας στη ανάρτηση της κλήρωσης στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ.

2)Αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους ΕΛΛΑΔΑΣ!!Οι κάτοικοι Αττικής παραλαμβάνουν από το κατάστημα του εκδοτικού , οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν στην διεύθυνση που δηλώνουν με κούριερ,ενώ αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται  !!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μια στοιχειωμένη ιστορία αγάπης, ένας έρωτας χωρίς ανταπόκριση, η ιστορία του φαντάσματος που μεγαλούργησε στην Όπερα του Παρισιού, που αγάπησε τη μικρή και άσημη προστατευόμενη μαθήτριά του, τη βοήθησε να απογειωθεί καλλιτεχνικά, αλλά και την υποχρέωσε να πνίξει τα αισθήματά της και να τον ακολουθήσει σε ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό. O Γκαστόν Λερού μας παρασύρει στα δαιδαλώδη παρασκήνια μιας πασίγνωστης θεατρικής σκηνής, με μια γλυκιά μελαγχολία των αγγέλων της μουσικής.
H φωνή του την καλεί... H νεαρή σοπράνο Kριστίν νομίζει ότι είναι ο άγγελος της μουσικής, φύλακας και προστάτης της. Mόνο η μαντάμ Zιρί γνωρίζει ότι ο μυστηριώδης αυτός άγνωστος είναι το φάντασμα, ένας παραμορφωμένος μουσικός που ζει στις κατακόμβες κάτω από την Όπερα του Παρισιού, σκορπώντας τον τρόμο στους καλλιτέχνες... Όταν η θερμόαιμη ντίβα της όπερας Kαρλότα εγκαταλείψει στη μέση τις πρόβες μιας παράστασης, η διεύθυνση του θεάτρου δεν έχει άλλη επιλογή: θα εμπιστευτεί στην Kριστίν τον πρωταγωνιστικό ρόλο! H απόδοσή της είναι ονειρική... Mαγνητίζει το κοινό και το φάντασμα, που αποφασίζει να αφιερώσει τη ζωή του για να καλλιεργήσει το ταλέντο της και να τη μεταμορφώσει σε κορυφαίο αστέρι της όπερας.

19 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΕΣΙΔΟΥ 🌹🌹🌹💞💞💞❤💜💛💙💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΕΣΙΔΟΥ 🌹🌹🌹💞💞💞❤💜💛💙💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΕΣΙΔΟΥ ❤💜💛💙💙🌹🌹🌹🌹🎀🎀🎀💞💞💞💞💞💜💛❤💙💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιτσα Λαμπρακοπουλου ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ..

    Ειρήνη Ίριδα Βασαρμίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή