Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ-M.J.ARLIDGE-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα τέσσερα βιβλία της σειράς ανυπομονούσα για το πέμπτο!!Και θεωρώ πολύ πετυχημένο τον τίτλο μια και η Έλεν βρίσκεται όντως ...στο στόμα του λύκου!!
Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις και η ομάδα της καλείτε να εξιχνιάσει τη δολοφονία που γίνεται σ'ένα ...ξεχωριστό-ιδιαίτερο νυχτερινό κλαμπ!!
Τι γίνεται όταν η Έλεν ανακαλύπτει ποιος είναι το θύμα??Θα καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη σχέση που τους συνέδεε?Πως θα εξελιχθεί η έρευνα όταν η δημοσιογράφος Εμίλια Γκαρανίτα ανακαλύψει την ταυτότητα του θύματος μια και γνώριζε τη σχέση του με την Έλεν?
Τι θα γίνει όταν ο δολοφόνος ξαναχτυπά και το δεύτερο θύμα σχετιζόταν  επίσης με την Έλεν??Θα καταφέρει να κρατήσει κρυμμένα τα μυστικά της και ταυτόχρονα να δράσει με ψυχραιμία???Θα ανακαλύψει έγκαιρα τον δολοφόνο  ή θα πρέπει να αποκαλύψει τι την συνδέει με τα θύματα ώστε η ομάδα της να τον εντοπίσει ??
Ένταση,αγωνία,ανατροπές από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα!!!
Το προτείνω ανεπιφύλακτα μια και το θεωρώ από τα καλύτερα της σειράς!!!Διαβάζονται ανεξάρτητα το ένα από το άλλο,αλλά θα πρότεινα να τα διαβάσετε με τη σειρά μια και εξελίσσεται η ζωή της Έλεν και των προσώπων που συνδέονται μαζί της.Περιττό να πω πως χαίρομαι που διάβασα το Στο στόμα του λύκου λίγες μέρες Αφού κυκλοφόρησε το  έκτο βιβλίο Φτου και Βγαίνω μια και το τέλος του σε κάνει να ανυπομονείς να δεις τη συνέχεια.....
Και να συμπληρώσω πως χάρη στα βιβλία του κ.Arlidge επιλέγω πλέον πιο συχνά να διαβάζω  και αστυνομική λογοτεχνία 👮 μια και ως τώρα προτιμούσα τα κοινωνικοιστορικοαισθηματικά!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει τραγωδία.
Αλλά όταν σ’ ένα νυχτερινό κλαμπ βρίσκεται ένα πτώμα, νιώθει μια μαχαιριά στην καρδιά.

Κρύβοντας απ’ όλους την προσωπική της σχέση με το θύμα –και τη διπλή ζωή της η οποία πρέπει πάση θυσία να παραμείνει κρυφή–, η Έλεν καταλαμβάνεται από μανία και δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο με την ομάδα της διερευνώντας και το παραμικρό στοιχείο αυτής της υπόθεσης.

Όμως ο δολοφόνος ξαναχτυπά και τότε το τίμημα της έρευνας αυτής γίνεται βαρύ πια όχι μόνο για την Έλεν αλλά και για τους ανώτερους αξιωματικούς της. Πνεύματα οξύνονται, φιλίες διαλύονται και η Έλεν βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα αδιανόητο δίλημμα: να ομολογήσει τα κρίματά της και να χάσει τον έλεγχο αυτής της υπόθεσης ή να κρατήσει καλά κρυμμένα τα πιο σκοτεινά της μυστικά και να διακινδυνεύσει να παγιδευτεί σ’ έναν κυκεώνα ψεμάτων και απάτης;

«Τόσο ανατριχιαστικό που δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου»
THE TIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου