Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ-ΜΑΙΡΗ ΜΑΓΟΥΛΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ :Τετάρτη 15/11/2017


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην Σελίδα μας 
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ (απαντώντας μας στην ερώτηση:ποιο είναι το πιο μακρύ ταξίδι που έχετε κάνει )στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ της κ.Μαίρης Μαγουλά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!


2)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου!!!

3) Like στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ


4)Η κλήρωση είναι για τα μέλη της ομάδας μας οπότε αν δεν είστε ήδη μέλος μπορείτε να γίνετε κάνοντας αίτημα ΕΔΩ.


Κερδίστε extra συμμετοχές:

1) Κάνoντας tag τους φίλους σας στη ανάρτηση της κλήρωσης στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ.

2)Αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓


ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ


2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους ΕΛΛΑΔΑΣ!!Οι κάτοικοι Αττικής παραλαμβάνουν από το κατάστημα του εκδοτικού , οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν στην διεύθυνση που δηλώνουν με κούριερ,ενώ αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται  !!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Αθήνα, δεκαετία του 1950, στα δαιδαλώδη στενά της Πλάκας και των Αναφιώτικων, υπό τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ξετυλίγονται οι ζωές μιας χούφτας κατοίκων: 
Του Ανέστη του αμαξά που μεγαλώνει μόνος τον εγγονό του Νικόλα και είναι προσκολλημένος στον ανεκπλήρωτο πόθο του για τη γυναίκα με τη "μαρμάρινη ομορφιά".
Του ώριμου και γοητευτικού μεγαλοαστού Ανδρέα Δροσινού, που ανακαλύπτει τον εαυτό του μα και τον ίδιο τον προορισμό του σε μια απαγορευμένη ερωτική σχέση με τη Μαρία, τη γυναίκα της διπλανής πόρτας. 
Της Κωνσταντινουπολίτισσας συγγραφέα Φιλαρέτης Αληθινού, που, σημαδεμένη από ένα νεανικό πάθος, έχει αφιερωθεί στις φιλίες της και στις φιλολογικές συγκεντρώσεις στο νεοκλασικό αρχοντικό της. 
Της έφηβης Μαργαρίτας, που βρίσκει τον πρίγκιπα των παραμυθιών στον μυστηριώδη επαίτη της γειτονιάς με τα πράσινα μάτια και την ασημένια ταυτότητα. 
Υπό τους ήχους της λατέρνας που σκορπά τις μελαγχολικές μελωδίες της, νοσταλγοί κι ονειροπόλοι, τελευταίοι προσκυνητές μιας παλιάς πόλης που δεν υπάρχει πια και μιας εποχής που χάθηκε ανεπιστρεπτί, οι ήρωες του συγκινητικού αυτού μυθιστορήματος συναντιούνται, ακουμπούν ο ένας στον άλλον και με οδηγό το όνειρο κάνουν το πιο μακρύ ταξίδι τους στην αγάπη...

16 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΝΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε apostola Eugenia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστεα ιφιγενιδου9 Νοεμβρίου 2017 στις 12:45 π.μ.

    Τελειο δωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ..Νικολαΐδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασαρμίδη Ειρήνη Ίριδα
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή