Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

KINK MOTEL-ΕΛΕΝΑ ΦΑΚΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΞΥ

ΕΛΕΝΑ ΦΑΚΟΥ για το
"KINK MOTEL" από τις εκδόσεις ΟΞΥ.














Έχοντας κάνει ως δημοσιογράφος πολλά χρόνια διάφορα ρεπορτάζ πάνω στην εναλλακτική σεξουαλικότητα κι έχοντας μιλήσει με πολλούς ανθρώπους, επαγγελματίες και μη, οι οποίοι είχαν σχέση είτε με την εργασία στον τομέα του σεξ, είτε με το φετιχισμό και τον εναλλακτικό ερωτισμό γενικότερα, αποφάσισα να συγκεντρώσω μερικές ανθρώπινες ιστορίες και να τις τοποθετήσω να συμβαίνουν μέσα σε ένα ξενοδοχείο ημιπαραμονής.
Παράλληλα, γνώρισα και ανθρώπους με διάφορες ιδιαιτερότητες, αναπηρίες και ξεχωριστές ικανότητες τους οποίους θαύμαζα για τον τρόπο που διαχειρίζονται τη ζωή. Η αλήθεια, η φαντασία και η βιωματική εμπειρία εμπλέκονται στο συγγραφικό αποτέλεσμα του βιβλίου.
Το Kink Motel είναι το απόσταγμα της βιωματικής εμπειρίας μου, της αλήθειας κάποιων ανθρώπων και περιστατικών και της δικής μου φαντασίας. Όλα αυτά τα δούλεψα πολύ προσεκτικά ώστε να αγκαλιάσω με το αποτέλεσμα και όχι να κατακρίνω ή να αποδοκιμάσω το κάθε τι που περιγράφω. Το Kink Motel είναι γραμμένο με αγάπη.

H Aλίκη είναι ένα κορίτσι που μεταναστεύει από την Ελλάδα στην Ολλανδία το 2011, λόγω της οικονομικής κρίσης. Βρίσκει δουλειά στην υποδοχή ενός μάλλον κακόφημου ξενοδοχείου στην περιοχή των κόκκινων φαναριών κι αν και δεν ανήκει η ίδια στο περιθώριο, γίνεται καθημερινά μάρτυρας περιστατικών και καταστάσεων που ακροβατούν ανάμεσα στον κίνδυνο και τη διαστροφή. Μέσα όμως απ αυτή τη δουλειά, μαθαίνει τον κόσμο, αντιμετωπίζει χαρακτήρες και γεγονότα τα οποία εκτός από ενδιαφέροντα είναι και διδακτικά. Στην ουσία το "ξενοδοχείο των σκοτεινών πόθων" εστιάζει στα περιστατικά, τα οποία δεν κρίνει ποτέ. Αφηγείται τα γεγονότα, μέσα από το βλέμμα της Αλίκης, η οποία δεν έχει θέση κριτή αλλά παρατηρητή. Στο Kink Motel θίγονται ανθρώπινες αδυναμίες, πάθη, ιδιαιτερότητες και εναλλακτικές σεξουαλικές συμπεριφορές, δοσμένες προσεκτικά και με σεβασμό στη διαφορετικότητα. Είναι ένα αφήγημα το οποίο εξάπτει τη φαντασία και δεν φοβάται την ανθρώπινη φύση, αντίθετα την αγκαλιάζει και την κατανοεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου