Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ-ΓΙΩΤΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-MARADEL BOOKS

ΓΙΩΤΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
για το "Της ψυχής μου το διαμάντι" από τις εκδόσεις Maradel Books.















Αρχές καλοκαιριού κυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα μου από την Maradel Books με τίτλο "Της ψυχής μου το Διαμάντι".
Ήταν έμπνευση της στιγμής, όπως και οι 16 ολοκληρωμένες ιστορίες μου, που υπάρχουν σε παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα.
Ο Φίλιππος και η Στεφανία έγιναν ένας ασπρόμαυρος πίνακας στο μυαλό μου, που έστησα σε έναν καμβά και άρχισα να ζωγραφίζω με όλα τα χρώματα που υπήρχαν στην παλέτα.
Εκείνος ένας άντρας που σε νεαρή ηλικία χάνει σε αεροπορικό δυστύχημα τον πατέρα του, την μητριά του, της εξ' αγχιστείας αδερφή του και τον άντρας της, μένοντας μόνος με ένα μικρό κορίτσι δέκα χρονών και μια τεράστια περιουσία που έπρεπε να διευθύνει.
Εκείνη το μικρό κορίτσι που μεγάλωσε με απώλειες στη ζωή της, κι όμως παρέμενε χαμογελαστή και συνειδητοποιημένη.
Τα αισθήματα τους αμοιβαία, οι ηθικές αρχές του Φίλιππου όμως κάνουν τα πράγματα περίπλοκα μπλέκοντας και άλλους ανθρώπους ο καθένας με το δικό του ρόλο σε αυτή την ιστορία. Πάθη, λάθη, σκευωρίες και ίντριγκες πλαισιώνουν την ζωή τους και οι ανατροπές αναπάντεχες.
Ο Φίλιππος και η Στεφανία με κράτησαν πολλές φορές ξύπνια μέχρι τα ξημερώματα. Κάποιες με δάκρυα να τρέχουν στο πρόσωπο μου και την καρδιά μου να χτυπάει ανεξέλεγκτα στο στήθος μου και κάποιες άλλες με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και μια γλυκιά ήρεμη αίσθηση να απλώνεται στο είναι μου. Οι πράξεις τους εικόνες στο μυαλό μου και οι λέξεις τους ψίθυροι στα αυτιά μου. Ένιωθα, ό,τι ένιωθαν είτε λύπη, είτε χαρά μέχρι να μπει η λέξη τέλος που μου άφησε μια γλυκόπικρη αίσθηση, ξέροντας πως θα αποχωριζόμουν αυτή την ιστορία που μου κρατούσε συντροφιά αρκετούς μήνες.
Εύχομαι όσοι επιλέξουν να κρατήσουν στα χέρια τους το Διαμάντι μου, να ζήσουν ό,τι έζησα και εγώ μέσα από τους ήρωες μου.
Ευχαριστώ την κ. Πατέρα για την ευκαιρία να παρουσιάσω το πρώτο έντυπο έργο μου και εύχομαι όλοι να βρουν το διαμάντι της δικής τους ψυχής.

Ένα αεροπορικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, έγινε αιτία να αναλάβει ο Φίλιππος Αναστασιάδης, παρά τα είκοσι τρία του χρόνια, μια τεράστια περιουσία κι ένα μικρό κορίτσι δέκα χρονών, χωρίς να έχει καμία ιδέα τι έπρεπε να κάνει μαζί τους.

Οι ισορροπίες λεπτές κι αυτός αντιμέτωπος με την ίδια του την υπόσχεση απέναντι στη μικρή Στεφανία πως δεν θα επέτρεπε ποτέ κανένας να την πληγώσει.

Οκτώ χρόνια αργότερα τίποτα δεν είναι ίδιο.

Πόσα ενώνουν πια αυτούς τους δύο; Και τι άραγε θα μπορούσε να τους απομακρύνει;

Ο έρωτας, η αγάπη κι ο πόθος στήνουν έναν σατανικό χορό με το μίσος, το πάθος και τη διαπλοκή.

Ποιος ο νικητής και ποιος ο χαμένος;

Αυτοί οι δύο ενάντια στον κόσμο όλο ή ενάντια στις καρδιές τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου