Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΡΕΒΙΘΟΚΟΝΤΟΥΛΗΣ"-ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΩΤΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ :Δευτέρα 18/12/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην Σελίδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΡΕΒΙΘΟΚΟΝΤΟΥΛΗΣ της κ.Μαρίνας Γιώτη από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!

2)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου!!

3) Like στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ

4)Η κλήρωση είναι για τα μέλη της ομάδας μας οπότε αν δεν είστε ήδη μέλος μπορείτε να γίνετε κάνοντας αίτημα ΕΔΩ.

Κερδίστε extra συμμετοχές:

1) Κάνoντας tag τους φίλους σας στη ανάρτηση της κλήρωσης στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ.

2)Αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους ΕΛΛΑΔΑΣ!!Οι κάτοικοι Αττικής παραλαμβάνουν από το κατάστημα του εκδοτικού , οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν στην διεύθυνση που δηλώνουν με κούριερ,ενώ αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται  !!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Δύο όψεις μιας ιστορίας σε ένα βιβλίο.
Η διάσημη ιστορία του Κοντορεβιθούλη, περίπου όπως την ξέρουμε, αλλά και η ιστορία… αλλιώς, ιδωμένη από μια άλλη οπτική γωνία.

Πώς γίνεται ένας γονιός να παρατάει τα παιδιά του στο δάσος, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα;
Και ο Κοντορεβιθούλης, αφού ήταν τόσο έξυπνος, δεν ήξερε ότι τα ψιχουλάκια δεν θα άντεχαν για πολύ στο δάσος; Κι αν ήταν τόσο κοντούλης, πώς μπορούσε να τον δει από ψηλά ένας τόοοσο τεράστιος Γίγαντας; Και αυτός ο Γίγαντας πάλι, τόσο κουρασμένος ήταν που τον άφησε να του κλέψει έτσι απλά τις μπότες;
Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ, Φάνης ο Μπούφος, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του γνωστού παραμυθιού.

Ένα βιβλίο που μιλάει για την ενηλικίωση, τη συνεργασία και πώς να αντιμετωπίζουμε τους χειρότερούς μας φόβους. Ένα εργαλείο για γονείς και εκπαιδευτικούς που μαθαίνει στα παιδιά να διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές και να αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη.

Γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, αλλά και δυο όψεις τα νομίσματα… «Σε καθετί καινούριο, το παιδί φοβάται να μη χάσει τα ήδη κεκτημένα. Ο δικός μας ρόλος είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά να προσπαθήσουν, να πειραματιστούν και να τα ενθαρρύνουμε να σταθούν στις δικές τους δυνάμεις». Πόλκα Χατζηιωάννου-Σταθοπούλου, εκπαιδευτικός

7 σχόλια:

  1. Πόσο τέλειοοοοοοοοοο δώρο✦✦✦✦✦ 💙💛💜💚
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε 💚💜❤Μακάρι να σταθώ τυχερή!!!Kαλές γιορτές με υγεία!!🎄🎄🎅🎅🎅🎅🎅❣❣❣🌲🌲💜💜💜💜💚💙💚💙💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο τέλειοοοοοοοοοο δώρο✦✦✦✦✦ 💙💛💜💚
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε 💚💜❤Μακάρι να σταθώ τυχερή!!!Kαλές γιορτές με υγεία!!🎄🎄🎅🎅🎅🎅🎅❣❣❣🌲🌲💜💜💜💜💚💙💚💙💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα με επιτυχίες και χαμόγελα πολλά. Ευχαριστούμε πολύ καλές χαρούμενες γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρήνη Ίριδα Βασαρμίδη11 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:26 μ.μ.

    Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο βιβλίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή