Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ-ΝΙΚΟΛ ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην σελίδα μας(αφού επιλέξετε πρώτα να την  ακολουθήτε  κάνοντας like) ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ 
στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου  ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ της κ.Νικόλ-Άννα Μανιάτη από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!!


2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!(Προαιρετικά αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓)

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου !!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά της συγγραφέως κ.
Nicole-Anna Maniati!!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πολλοί πιστεύουν πως το μίσος μέσα σου για κάποιον δεν μπορεί να τον αγγίξει. Κατατρώει μόνο εσένα τον ίδιο! Η Μαργαρίτα όμως το διοχέτευε με ολέθριες ενέργειες. 

Η μικρή, γλυκιά Μαργαρίτα από τα δώδεκά της χρόνια μεγάλωνε μαθαίνοντας να μισεί τον παιδικό της φίλο και τη μητέρα του, επειδή ο ίδιος ο πατέρας της τροφοδοτούσε την αθώα παιδική ψυχή της με δηλητήριο. Θυσίασε όνειρα, αγάπη και μέλλον για μια απατηλή εκδίκηση, με καταστροφικά αποτελέσματα για την οικογένεια του παιδικού της φίλου. 

Όταν μάθει την αλήθεια, είκοσι χρόνια μετά, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να επανορθώσει για τις τρομερές συνέπειες των πράξεών της εξαιτίας του παράλογου και άδικου συναισθήματος με το οποίο την είχε ποτίσει ο πατέρας της και που κυριαρχούσε μέσα της τόσα χρόνια. Αλλά πρέπει να πληρώσει! Θα αντέξει το τίμημα της εξιλέωσης;

65 σχόλια:

  1. Ευχαριστουμεεεεεεεεεεε...
    Ονομα ακολουθου : ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρος Χατζησωτηρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στελλα αγουλα σα ευχαριστουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιτσα Λαμπρακοπουλου ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ! Λαζαρίδου Ειρήνη - Lazaridou Rena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΕΣΙΔΟΥ....Ευχαριστω πολυ για την ευκαιρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στέλλα Καλιοντζόγλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετική προσφορά ευχαριστούμε απέραντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίο!!! ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΛΕΟΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευαγγελία Μελαχροινού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναστάσιος Σαντοριναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή