Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΙΡΝΑ(ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ)-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΟΥΚΑΚΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ :Τετάρτη 22/3/2017

1) Αφήστε ΕΝΑ σχόλιο σας(αναφέροντας μας από που βγαίνει το όνομα Μοίρνα)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΜΟΙΡΝΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ της κ.Κατερίνας Κουτουκάκη πό τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

4)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!! 

Λίγα λόγια για το βιβλίο


Τι όνομα να σου δώσω; Να σε θυμούνται, παιδί μου, να σε ρωτάνε και κάτι να σημαίνει! Να είσαι πεπρωμένο, αξέχαστη. Σημάδι να αφήνεις όπου ακουμπήσεις. Σαν το κόκκινο κρασί, που βάφει το λευκό τραπεζομάντιλο τις Κυριακές που τρώμε όλοι μαζί. Να είσαι μία και μοναδική. Μοίρνα θα σε πω! Μοίρα και Νάμα. Το κόκκινο γλυκό κρασί της Μοίρας. Να σε χαίρομαι, μικρή μου κόρη!»

Όμως ο αέρας και η βροχή μπήκαν ορμητικά στο καθιστικό, έσβησαν τα κεριά κι έριξαν το ποτήρι. Το κόκκινο κρασί χύθηκε πάνω στο τραπέζι.
Πόλη, Ρώμη, Πειραιάς, Σύρος, Θησείο, Πήλιο… Πενήντα χρόνια ζωής, τρεις γενιές ανθρώπων. Ζωή, θάνατος, όνειρα, εφιάλτες, έρωτες, χωρισμοί, επαναστάσεις και συμβιβασμοί! Όλα ένα ταξίδι. Και έγιναν τα τραγούδια δρόμος!...
«Φεύγω», ξαναείπε. Αυτή τη φορά το είπε δυνατά, να ακουστεί μέσα στο σπίτι, να το ακούσει και η ίδια. Άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε μαλακά τις σκάλες. Γελώντας, έφτασε στο αυτοκίνητό της και μπήκε μέσα με ανακούφιση.«Μουσική», είπε κι άνοιξε το ραδιόφωνο. Έτσι ζούσε τη ζωή της η Μοίρνα, με τραγούδια, με μουσικές, στίχους και εικόνες. Στις εικόνες της ζωής της έβαζε τραγούδια και στα τραγούδια τη ζωή της.

41 σχόλια:

 1. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λιτσα Λαμπρακοπουλου ευχαριστούμε πολύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στέλλα Καλιοντζόγλου15 Μαρτίου 2017 - 4:37 μ.μ.

  Ευχαριστώ πολύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία!
  Αναστασία Ελευθεριαδου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ελένη Κωστοπούλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μαρια Μανιατακη16 Μαρτίου 2017 - 1:21 π.μ.

  Μαρια Μανιατακη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ευχαριστούμε πολύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Λαμπρακοπουλου Βιργινια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ευχαριστούμε πολύ.Χατζηαμανετογλου Μάγδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σουλα Πασχαλιδου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Κωνσταντίνα Αναγνωστοπούλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή