Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ"-ΖΟΖΕΦ ΚΕΣΕΛ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


Και ναι έχουμε τους νικητές!!!!! όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρόγραμμα  https://www.random.org/ ανέδειξε πρώτο νικητή τον κ.Jimakis Anastasiadis ο οποίος και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία του!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερός!!!!

Η δεύτερη τυχερή από το instagram είναι η κ. dimitra.giote η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στo instagram τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!! 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!! για την προσφορά των αντιτύπων του βιβλίου Η ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ του κ.Ζοζέφ Κεσέλ !!!


Οι νικήτριες θα  πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 48 ωρών για να ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή του  δώρου τους, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου