Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΑΘΕΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ-ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥΝΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

ΜΕΛΙΝΑ ΤΟΥΝΤΑ
για το "Αθέατη απειλή" από τις εκδόσεις Πνοή.
















Αγαπημένοι μου αναγνώστες θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα αφορούν  το κομμάτι της συγγραφικής μου πορείας.  Η συγγραφή για μένα αποτελεί πνευματική ανάγκη η οποία αν δε βρει διέξοδο τη χρονική στιγμή που θέλει, μετατρέπεται σε ψυχική πίεση και δε με αφήνει να ησυχάσω. Κάθε φορά που βρίσκομαι σε διαδικασία συγγραφής, υπάρχουν φορές που γράφω σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, γράφω ασταμάτητα ειδικά τα σαββατοκύριακα.
Ξεκίνησα από την παιδική μου ηλικία να γράφω ιστορίες μόνο που τότε δεν καταλάβαινα αυτήν την εσωτερική μου ανάγκη ούτε επίσης και την τάση που είχα να κλείνομαι στον εαυτό μου και να πλάθω με το μυαλό μου ιστορίες τις οποίες προσπαθούσα και να στοιχειοθετήσω. Από την εφηβική μέχρι και την ενήλικη ζωή μου πίστευα πως δεν ήταν και τόσο φυσιολογική(!) αυτού του είδους η πνευματική μου  απομόνωση. Μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι ο υπολογιστής. Κάθισα μπροστά στην οθόνη του και εντελώς αυθόρμητα το μυαλό μου άρχισε να συνθέτει πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι γεννήθηκε το πρώτο μου πνευματικό παιδί που αρχικά δεν ξεπερνούσε τις εξήντα σελίδες. Ήμουν όμως πολύ ευτυχής γιατί για μένα ήταν πολλά από το τίποτα που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα αυτές τις εξήντα σελίδες ως σκελετό στην ιστορία που πραγματευόταν το πρώτο μου βιβλίο και αρκετούς μήνες αργότερα ολοκλήρωσα το πρώτο μου μυθιστόρημα με τον τίτλο «Ζητείται μια δεύτερη ευκαιρία» που κυκλοφόρησε το 2005 από τις εκδόσεις Βασιλείου.  Το εκπληκτικό για μένα ήταν ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου βιβλίου μου δε βυθίστηκα ξανά σε πνευματική απομόνωση όπου δημιουργούσα ιστορίες με μοναδικό ταξιδιώτη εμένα την ίδια. Είναι πολύ σημαντικό για  μένα που με τα βιβλία  μου, έχω αποκτήσει πλέον  συνταξιδιώτες!!!   Μέχρι στιγμής έχω αποκτήσει έξι πνευματικά παιδιά και οδεύω στην ολοκλήρωση  του έβδομου. Ως πνευματική τους μητέρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από αυτά και να πω ότι μου αρέσει περισσότερο ή ότι το αγαπάω πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Όμως ως μητέρα που ξεχωρίζει τις χάρες που έχει το κάθε της παιδί έτσι και εγώ ξεχωρίζω ανάμεσά τους τα πλεονεκτήματα του κάθε ένα από αυτά.
Φέτος τον Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πνοή το έκτο βιβλίο μου με τον τίτλο «Αθέατη Απειλή».  Μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου βιβλίου μου «Η αγάπη ΔΕΝ πονάει» που πραγματευόταν την ενδοοικογενειακή βία, η ψυχολογική πίεση στην οποία είχα υποβάλλει άθελά μου τον εαυτό μου για να μπω στον ψυχισμό της ηρωίδας μου και μάλιστα σε μη αποδεκτές καταστάσεις λόγω του χαρακτήρα μου, αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω ένα  μυθιστόρημα το οποίο να στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε μυθοπλασία.  Έτσι γεννήθηκε η «Αθέατη Απειλή», το ερωτικό θρίλερ με τις αστυνομικές προεκτάσεις όπου κι εγώ ακόμα στην περίοδο της συγγραφής του μπερδευόμουν με την πολυπλοκότητα αυτής της ιστορίας, το αποτέλεσμα της οποίας  με μάγεψε και με συνεπήρε ταυτόχρονα.  Λατρεύω τα βιβλία μου και θα ήθελα ακόμα να μοιραστώ μαζί σας την επιθυμία μου να φτάσουν τα βιβλία μου σε  χιλιάδες αναγνώστες καθώς έχω την πεποίθηση ότι θα ταξιδέψουν σε θέση VIP  μέσα από τις σελίδες τους.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Άννα Πατέρα για τη δυνατότητα που μου έδωσε να επικοινωνήσω μαζί σας αγαπημένοι μου αναγνώστες και να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, Υγεία και Ευτυχία!


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τη συγγραφέα ΕΔΩ
Η Εβελίνα, μια επιτυχημένη δικηγόρος της καλής κοινωνίας, γνωρίζει τον Νικόλα, έναν εξαιρετικό επιστήμονα. Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος. Αυτό θα μπορούσε να είναι και το ευτυχές τέλος της ιστορίας, όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι αυτούς. Οι δυο τους εμπλέκονται σε μια σκοτεινή υπόθεση που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους. Οι ζωές τους γίνονται πιόνια στα χέρια της απληστίας και της αδιαλλαξίας. Όταν η αθέατη απειλή φανερώνεται, είναι πλέον αργά για όλους.
Κρυμμένα μυστικά, συνεχείς ανατροπές και αποκαλύψεις καθηλώνουν τον αναγνώστη στο νέο ερωτικό θρίλερ της Μελίνας Τούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου