Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ-ΕΛΕΝΗ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Στράτος και Λητώ ένα παντρεμένο και αγαπημένο ζευγάρι ξεκινώντας την αναζήτηση της κληρονόμου ενός μυστηριώδης σπιτιού μπλέκουν σε περιπέτειες και δοκιμασίες.Από τη Θεσσαλονίκη στο Σταροχώρι και το Ριζοβούνι μας παρουσιάζονται η διαδρομή αναζήτησης και γνωριμίας με την κληρονόμο,οι φίλοι,συγγενείς και γνωστοί τους και μέσω αυτών η συγγραφέας μας αναλύει με ξεχωριστό τρόπο χαρακτήρες,συμπεριφορές,συναισθήματα....Ένα συνεχές μυστήριο αιωρείται που περιλαμβάνει τραγικούς θανάτους,παράξενα ατυχήματα ,μυστήριο,αγωνία,έρωτας,πάθος,ζήλια και κυρίως μια μεγάλη αγάπη που κυριαρχεί όλων των άλλων....''Ανασηκώστε'' τα πέπλα της κόλασης και ανακαλύψτε τι κρύβετε από πίσω,πιστεύω ότι αξίζει !!!!

''Λογικό και παράλογο...Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο και κάπου στη μέση δεσπόζει μια σκοτεινή περιοχή που δεν ανήκει σε κανένα από τα δύο.Σ΄αυτή τη σκοτεινή περιοχή χανόμαστε αγωνιώντας να βρούμε εξηγήσεις....''



Το οπισθόφυλλο του βιβλίου



Ο Στράτος κι η Λητώ, εγκλωβίζονται σε μια δίνη γεγονότων που ακολουθεί την αναζήτηση της κληρονόμου ενός μυστηριώδους σπιτιού. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα σε γεγονότα όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος από σκοτεινές δυνάμεις μαγείας, βιώνουν μιαν ατμόσφαιρα μυστηρίου που την έχουν δημιουργήσει τραγικοί θάνατοι σε παράξενα ατυχήματα, κλειστά στόματα, κι η φυσιογνωμία μιας μάγισσας και των απογόνων της. Όλοι, δραματικές φιγούρες που δε γνωρίζουν τίποτε για το παιχνίδι της μοίρας εναντίον τους. Μέσα σ όλο αυτό το κλίμα, δεσπόζει η αναζήτηση του ερωτικού πάθους αλλά κυρίως η δυνατή αγάπη που φτάνει στην αυταπάρνηση και γεννά διλήμματα κι απρόσμενες ανατροπές. Αναδύεται η βεβαιότητα πως η μαγεία είναι ένα απ τα πέπλα της κόλασης. Το ανασηκώνεις και χάνεσαι πίσω του. Κανείς δε γνωρίζει τι κρύβεται εκεί, ούτε και συ ο ίδιος γνωρίζεις τι θα σου συμβεί και πώς θα ξεπληρώσεις την περιέργειά σου. Πολλές φορές, το τίμημα είναι... ο θάνατος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου