Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΦΟΥδένιο βιβλιοκαφεδάκι με τη συγγραφέα κ.Ελένη Γαληνού πριν την παρουσίαση του βιβλίου της ''Όσα δεν έγιναν λέξεις''

                           
Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα σας περιμένουμε με την κ.Ελένη Γαληνού στο
The RITZ καφέ-τσαγερι  (πρώην Καφέ Ζώγια) για ένα ΑΦΟΥδένιο βιβλιοκαφεδάκι πριν την παρουσίαση του βιβλίου της ''Όσα δεν έγιναν λέξεις''στη Θεσσαλονίκη μας ΑΦΟΥ!!!!!

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ελένης Γαληνού,
με αφορμή το νέο της βιβλίο στα Public Τσιμισκή.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η διαχειρίστρια της ομάδας “Με αρέσει το βιβλίο αφού” Άννα Πατέρα.

Public
Τσιμισκή 24
2310 227288

Αθήνα 2016. Η Ροζαλία, μια ογδοντάχρονη γυναίκα, ζει μόνη σε μια παλιά μονοκατοικία στην Αθήνα. Ένα πρωί ανακαλύπτει στη ράχη της βιβλιοθήκης της ένα ξεφτισμένο ημερολόγιο. Από τον γραφικό χαρακτήρα αντιλαμβάνεται πως είναι δικό της, όμως αδυνατεί να θυμηθεί την ύπαρξή του. Καθώς το ξεφυλλίζει, εκπλήσσεται δυσάρεστα. Οι σκισμένες σελίδες, οι μουτζούρες και οι βίαια κομμένες φωτογραφίες δεν αρμόζουν στον ευγενικό της χαρακτήρα. Σε κάποια σελίδα συναντάει μια ζωγραφιά που της κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον από τον περίεργο τρόπο που είναι κομμένη. Πασχίζει να βρει απάντηση, όμως παράλληλα νιώθει πως αυτή η λήθη την προστατεύει από κάτι σκοτεινό και απειλητικό.
Το βράδυ, καθώς πηγαίνει να κοιμηθεί κρατώντας το ημερολόγιο, ένα χαρτάκι θα γλιστρήσει από μέσα, όμως εκείνη δεν θα το δει. Είναι το κομμάτι που έλειπε από τη ζωγραφιά που τόσο την είχε προβληματίσει.
Το σκουριασμένο γρανάζι της μνήμης θα αρχίσει πάλι να γυρνάει και να φέρνει στο φως συγκλονιστικά γεγονότα, ανατρεπτικές αλήθειες, έρωτα, προδοσία, παιχνίδια της μοίρας και του μυαλού, που συντάραξαν τη ζωή της.
Ένα σκισμένο ημερολόγιο, μια παλιά ζωγραφιά και οι χτύποι ενός ρολογιού θα ενώσουν και τα τελευταία κομμάτια της ιστορίας της και με τον τρόπο τους θα αποκαλύψουν Όσα δεν έγιναν λέξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου