Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΩ" -ΣΟΝΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΝΑΟΝ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

 ΚΛΗΡΩΣΗ :ΔΕΥΤΕΡΑ 7/5/2018


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας στην Σελίδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Σ'ΑΓΑΠΩ της κ.Σόνιας Αλεξίου από τον Εκδοτικός Όμιλος Αέναον - Aenaon Publications Εκδότης!!!


2)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μα'ί'ου!!!

3) Like στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ

4)Η κλήρωση είναι για τα μέλη της ομάδας μας οπότε αν δεν είστε ήδη μέλος μπορείτε να γίνετε κάνοντας αίτημα ΕΔΩ.

Κερδίστε extra συμμετοχές:

1) Κάνoντας tag τους φίλους σας στη ανάρτηση της κλήρωσης στη ΣΕΛΙΔΑ μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ.

2)Αν έχετε gmail ακολουθήστε-κλικ στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ(ακόλουθοι)- το blog μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας💓

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τον Εκδοτικός Όμιλος Αέναον - Aenaon Publications Εκδότης!!!


ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους ΕΛΛΑΔΑΣ!!Οι κάτοικοι Αττικής παραλαμβάνουν από το κατάστημα του εκδοτικού , οι κάτοικοι περιφέρειας παραλαμβάνουν στην διεύθυνση που δηλώνουν με κούριερ,ενώ αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται  !!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Τζες είναι νέα, όμορφη, έχει την δουλειά των ονείρων της και όλα δείχνουν ότι η ζωή, της χαμογελάει. Μέχρι που ένας γοητευτικός άγνωστος, προσγειώνεται στο σαλόνι της, στη μέση της νύχτας και η ζωή της όλη ανατρέπεται. Ποιός είναι αυτός ο άγνωστος και γιατί η διαίσθησή της της λέει να τον εμπιστευτεί; Γιατί η οικογένειά της και η κολλητή της φίλη προσπαθούν να την απομακρύνουν από κοντά του; Τί κρίβεται πίσω από τα μισόλογα και τις μισες εξηγήσεις των δικών της ανθρώπων για τα προηγούμενα δύο χρόνια της ζωής της, που ελάχιστα θυμάται; Η Τζες, θα αγνοήσει όλες τις συμβουλές και θα τολμήσει να ακολουθήσει τον άγνωστο της νύχτας, που θα την ταξιδέψει σε μέρη ερωτικά, αλλά και στο παρελθόν, σε γεγονότα σκοτεινά, γεγονότα που θα την σημαδέψουν ξανά. Μπορεί αυτός ο άγνωστος να κερδίσει την αγάπη της, κάνοντάς τη να του εμπιστευτεί ολοκληρωτικά τον εαυτό της?

10 σχόλια:

  1. Λια Πραπα
    Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή