Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ" ΤΗΣ κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΣΙΑΦΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΟΥ!!!


Απόψε στις 7 στο Public Ιωαννίνων έλαβε μέρος μια υπέροχη παρουσίαση του βιβλίου Ένα βήμα τη φορά της κ.Κωνσταντίνας Σιάφη Διαμάντη των εκδόσεων Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή!!!Για το βιβλίο και τη συγγραφέα μίλησαν η κ.Βασιλική Τσουνη (συγγραφέας) και η κ.Ευτυχία Μπάλλα(απόφοιτος Ιστορικού και Αρχαιολογικού Πανεπ/στημίου Ιωαννίνων.)
Υπέροχα και τόσο μοναδικά συναισθήματα κατέκλυσαν τους παρευρισκομενους από την παρουσίαση του βιβλίου μα και από τον χαρακτήρα της συγγραφέως... Απλή, όμορφη γραφή με έντονο στοιχείο τον πόνο, την βία και το μίσος... Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή αφού πραγματεύεται την κακοποίηση της κεντρικής ηρωίδας του βιβλίου από τον σύζυγό που ποτέ δεν αγάπησε.Στο τέλος της παρουσίασης η συγγραφέας συνομίλησε με το αναγνωστικό κοινό και υπέγραψε τα αντίτυπα του βιβλίου της !!!Η Έλενα είναι μια κοπέλα έτοιμη να ανθίσει, με όλες τις προοπτικές της νιότης, που όμως της κόβουν τα φτερά. Η παιδική της ηλικία στιγματίστηκε από την έλλειψη αγάπης, έναν πατέρα απόντα και μία μητέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Η ζωή της κυλούσε πάντα μέσα σε όρια και υποχωρήσεις. Μοναδικό στήριγμά της, η γιαγιά της. Η αγάπη, όμως, κάποιες φορές, έχει αντίτιμο.
Σε σχέση με τη γιαγιά της, το πλήρωσε με έναν γάμο που σήμαινε τον θάνατό της. Έναν γάμο που θα την πλήγωνε σωματικά, ψυχικά, αφήνοντάς την ένα άβουλο πλάσμα. Απόλυτα παραδομένη στη μοίρα της και στη μέχρι τώρα ζωή της, χωρίς όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. Θα μπορέσει να ξεφύγει; Θα καταφέρει να κόψει μια και καλή τα δεσμά της; Θα καταλαγιάσει, κάποια στιγμή, τον πόνο στη ψυχή και την καρδιά της; Υπάρχει, άραγε, ίαση για την κακοποίηση που θα υποστεί; Η ξαφνική φυγή της ίσως της ανοίξει νέους ορίζοντες. Ίσως καταφέρει, τελικά, να ανοίξει τα δικά της φτερά και να πετύχει το ακατόρθωτο? να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Πότε θα το καταλάβει; Ίσως ο Πέτρος να είναι αυτός που θα καταφέρει να λιώσει κάθε πάγο από μέσα της. Θα καταλήξουν μαζί;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου