Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Αφήστε το σχόλιο σας στην ομάδα μας ΕΔΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:Παρασκευή 19/5/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας την ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ του κ.Δημήτρη Στεφανάκη από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!

2)ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!

3)Κοινοποιήστε (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ), στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μα'ί'ου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ

3)2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Οι ευτυχισμένες οικογένειες δεν έχουν μυστικά, αλλιώς δεν είναι ευτυχισμένες». Αυτό ισχυρίζεται ο Άγης Δημητριάδης-Σέραρντ. Ο ίδιος βέβαια συντηρεί δύο σπίτια, δύο γυναίκες, δύο παιδιά, ζει ουσιαστικά δύο ζωές. Στο μεταξύ η οικογένειά του, από τις επιφανέστερες της Αθήνας, περνά δύσκολες ώρες. Ο Ρόμπερτ Σέραρντ, ιδρυτής του ομώνυμου πολυτελούς ξενοδοχείου, βρίσκεται ξαφνικά στο στόχαστρο νεαρού φοιτητή ο οποίος διεξάγει έρευνα για το κρίσιμο διάστημα 1939-1945 και απειλεί να αμαυρώσει τη μνήμη του. Όλοι δηλώνουν θορυβημένοι εκτός από τη Λήδα Δημητριάδη, τη δικηγόρο της οικογένειας, η οποία ενθουσιάζεται με την ιδέα ότι κάποιος αποφάσισε επιτέλους να φωτίσει τη σκοτεινή διαδρομή του. 

Ανασκοπώντας ωστόσο έναν αιώνα οικογενειακής ιστορίας, η οποία συχνά εμπλέκεται με τη διαδρομή της χώρας, η Λήδα ανακαλύπτει πως οι πάντες κρύβουν μυστικά: Πάθη ή εγκλήματα, έχθρες ή προδοσίες, όλα όσα συνθέτουν το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένες οι «ευτυχισμένες οικογένειες». Κι αυτό είναι μια παρηγοριά…

42 σχόλια:

  1. Πέτρος Χατζησωτηρίου10 Μαΐου 2017 στις 5:36 μ.μ.

    Πέτρος Χατζησωτηρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέλλα Καλιοντζόγλου. Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμπρακοπουλου Βιργινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρια Μανιατακη11 Μαΐου 2017 στις 6:10 π.μ.

    Μαρια Μανιατακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσα Μπαντουνα11 Μαΐου 2017 στις 10:13 π.μ.

    Χρυσα Μπαντουνα
    Σας ευχαριστουμε πολύ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαντα Αθανασια
    Καλοταξιδο,ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε πολύ!
    Μελαχροινού Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαντοριναίος Αναστάσιος συμμετέχω, ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή