Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ

για το "ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ"

από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.







Έγραψα το καινούργιο μου βιβλίο γιατί θέλω να εμπνεύσω τους ανθρώπους να περνούν ευτυχισμένες Κυριακές. Το βιβλίο είναι πολύ πλούσιο σε περιεχόμενο, ευχάριστο να το διαβάσει ο αναγνώστης και πολύ ουσιαστικό. Ο υπότιτλος τα λέει όλα: «Αφού η ζωή σάς δίνει Δευτέρες, δώστε του να καταλάβει τις Κυριακές.»

Η ιδέα του βιβλίου γεννήθηκε κατευθείαν με τη γέννησή μου! ΑΦΟΥ… είμαι Κυριακογεννημένη! Το απόγευμα μιας γλυκιάς Κυριακής η μητέρα μου ετοίμαζε το φαγητό, όταν την έπιασαν οι πόνοι. Μέχρι το βράδυ είχα γεννηθεί εγώ. Έκτοτε, πάντοτε αγαπούσα την Κυριακή, τη θεωρούσα μια λαμπερή, μοναδική, μια σπέσιαλ μέρα.

Σκέφτηκα λοιπόν να δοξάσω αυτή την υπέροχη μέρα της εβδομάδας, θυμίζοντας στους ανθρώπους πόσο χρειαζόμαστε την Κυριακή και τι να την κάνουμε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Όπως γράφω στο βιβλίο, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, όπου μας παίρνουν τα γεγονότα και οι υποχρεώσεις από κάτω, την Κυριακή, παίρνουμε εμείς τη ζωή στα χέρια μας και μπορούμε να κάνουμε το χρόνο μας ό,τι θέλουμε. Γιατί η Κυριακή είναι μια μέρα-σύμβολο, μια μέρα-δώρο, που μας δόθηκε ως αργία πριν χίλια πεντακόσια περίπου χρόνια από τον αυτοκράτορα Μεγάλο Κωνσταντίνο.

Όσο έγραφα το βιβλίο, ρώτησα φίλους κι αναγνώστες «Τι σημαίνει Κυριακή για σας;» και πήρα πολύ διαφορετικές απαντήσεις. Ας πούμε, για άλλους είναι ένα χάπυ-εντ, για άλλους μια νέα αρχή της εβδομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι καθένας από εσάς, όλοι μας, έχει στη διάθεσή του 52 ολο-δικές του Κυριακές το χρόνο για να απολαύσει πολλές διαφορετικές χαρές και δραστηριότητες. Γι’ αυτό, ας μην προσπερνάτε τις Κυριακές, δεν είναι δεδομένες, ζήστε τες.

Μέσα στο βιβλίο, σας δίνω πολλές ιδέες για να ανταλλάξετε δονήσεις Αγάπης με τους αγαπημένους σας, για να περάσετε ευχάριστα με Ριλάξ και Χαλαρά, να Αναζωογονηθείτε, να βρείτε Έμπνευση και Πνευματικότητα, να οργανωθείτε με κέφι για την Προετοιμασία της εβδομάδας που έρχεται! Πώς; θα βρείτε όλα τα μυστικά μέσα στο βιβλίο.

Στο τέλος του βιβλίου μου «Μια Κυριακή την έχουμε», έχω γράψει ένα σημαντικό θέμα για το Σύνδρομο της Κυριακής, για τη θλίψη που νιώθουμε – όσοι τη νιώθετε – το απόγευμα της Κυριακής, επειδή ένα όμορφο Σαββατοκύριακο τελειώνει, και πώς να την διώξετε. Το βιβλίο μου είναι το αντίδοτο σε αυτή τη θλίψη.

Σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε ευχάριστα και θα βρείτε όλα τα μυστικά για να ζείτε την πολύτιμη Κυριακή σας έτσι που να είστε ευτυχισμένοι.

Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Συγγραφέας, Inspirational Speaker

 

Ακολουθήστε τη συγγραφέα Κατερίνα Τσεμπερλίδου στο Instagram: @tsemperlidou

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα  ΕΔΩ


Καλή Κυριακή!
Καμιά μέρα δε συγκρίνεται με την Κυριακή της καρδιάς μας. Η Κυριακή είναι μια μέρα-δώρο, που μας χαρίστηκε για να βιώνουμε αγάπη, αναζωογόνηση, έμπνευση, πνευματικότητα, οργάνωση και πολύ ριλάξ. Μια μέρα-προνόμιο, μια μέρα-σύμβολο, με θετικές δονήσεις, που αξίζει ο καθένας μας.
Σε αυτό το υπέροχο καινούργιο βιβλίο, η Κατερίνα Τσεμπερλίδου μάς αποκαλύπτει μυστικά για να είμαστε ευτυχισμένοι την Κυριακή. Πώς να κάνουμε διάλειμμα από τη ρουτίνα, να αναζητήσουμε ξεκούραση και ελευθερία από το άγχος, απολαμβάνοντας τον εαυτό μας, τον σκύλο μας, τη φύση, τους φίλους, τους αγαπημένους μας, ένα ανεβαστικό hit. Ο σωματικός και ο πνευματικός μας εαυτός θα χαρεί μια υπέροχη Κυριακή, γεμάτη με ευχάριστες εντυπώσεις, νέες εμπειρίες, έξω καρδιά και κοινωνικότητα, χτίζοντας αναμνήσεις ως την άλλη Κυριακή που έρχεται.
Όσοι θλίβονται το απόγευμα της Κυριακής θα βρουν παρηγοριά στο βιβλίο… για να γίνουν ευτυχισμένοι κάθε Κυριακή, 52 φορές τον χρόνο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου είναι συγγραφέας, happiness blogger, inspirational speaker και πιστεύει στη θετική σκέψη.

Είναι δημιουργός δύο ιστοσελίδων, του tsemperlidou.gr με θέμα του την ευτυχία και του vivlio.gr, όπου παρουσιάζει τα βιβλία που διαβάζει. Ταυτόχρονα, είναι ομιλήτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με θέματα την ευτυχία, τις γυναίκες, την ηγεσία και την επικοινωνία.

Λατρεύει τα βιβλία και τα ταξίδια. Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου σπούδαζε νομικά, αλλά από μια σύμπτωση βρέθηκε στο χώρο της διαφήμισης. Εργάστηκε σε μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας, ως κειμενογράφος, διευθύντρια δημιουργικού και πρόεδρος.

Δημιούργησε πάνω από 500 διαφημιστικές καμπάνιες και τα σλόγκαν της έχουν γράψει ιστορία. Έχει κερδίσει, μαζί με την ομάδα της, 324 διαφημιστικά βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει γράψει 14 βιβλία (μυθιστορήματα, διηγήματα, βιβλία αυτογνωσίας), πολλά από τα οποία έχουν γίνει best sellers.

Το πρώτο της μπεστ σέλερ, η συλλογή διηγημάτων ΟΧΙ ΠΙΑ SEX, ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ, προκάλεσε αίσθηση, ταράζοντας τα νερά στους λογοτεχνικούς κύκλους. Το βιβλίο Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ δημιούργησε μια νέα τάση στην Ελλάδα για τον θετικό τρόπο ζωής.

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί επίσης το μυθιστόρημά της ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ καθώς και τα βιβλία ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ και ΨΥΧΙΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου