Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ

για το "ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ"

από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.







Η εποχή που ζούμε, η τρέλα, η παράνοια, ο φόβος αλλά και η ελπίδα για το αύριο, ήταν η αφορμή για να γράψω το βιβλίο μου «Αυτή η Οικογένεια θα με Τρελάνει». Φυσικά όμως και οι σχέσεις που διαμορφώνονται μέσα στην οικογένεια, που όσο να πείτε με όλα αυτά που μας συμβαίνουν, δεν θέλει πολύ για να …αποτρελαθεί!

Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βιβλίο που φιλοδοξεί να κάνει τους αναγνώστες να χαμογελάσουν ή ακόμη και να γελάσουν δυνατά με όλα όσα συμβαίνουν στην τρελή μας καθημερινότητα.

Μου αρέσει να καταγράφω τον παλμό της εποχής και να βάζω τους ήρωες μου να ζουν αυτά που ζούμε κι εμείς αν και πολλές φορές τους…βγάζω από τα όρια τους ,ώστε να σκεφτόμαστε όλοι εμείς… «Υπάρχουν και χειρότερα!».

Οι ήρωες μου, τα μέλη μιας οικογένειας, εμείς οι ίδιοι δηλαδή, έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο την παγκόσμια πανδημία, όσο και την έλευση των πεθερικών της Λίτσας που είναι η πρωταγωνίστρια μας, στη ζωή τους, αφού όπως υποστηρίζει και ο σοφός λαός «χέρι-χέρι» έρχονται πάντα οι καταστροφές!

Προτείνω να το διαβάσετε αν θέλετε να ξεφύγετε έστω και για λίγο από όλους κι από όλα και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί και αισιόδοξοι από αυτή την κατάσταση την οποία ζούμε.

Ας αγαπάμε λοιπόν ο ένας τον άλλον και ας βοηθάμε ο ένας τον άλλον, όσο περισσότερο μπορούμε. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί…Αφού!

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ

Τρελαθήκατεεε; Τρελαθήκατεεε;
Κοντεύετε; Α, ωραία. Μια στιγμή να απολυμάνω στα γρήγορα έναν ζουρλομανδύα και πάμε παρέα να γελάσουμε, να ξεφύγουμε από τους πάντες και τα πάντα. Είχα, που λέτε, τον άντρα, τα παιδιά, τον σκύλο, μια δουλειά, και μια ωραία πρωία έκαναν την εμφάνισή τους η παγκόσμια πανδημία και τα πεθερικά μου! Γιατί χέρι χέρι έρχονται πάντα οι καταστροφές. «Ο καλός ο πεθερός, γάιδαρος καμαρωτός,
και η κακιά η πεθερά, κολοβή οχιά».

Και για περισσότερη τρέλα, σας έχω καυτό κούκλο toy boy, που χορεύει τσίτσιδος στο απέναντι μπαλκόνι, έχω «καθαρισμό αύρας» για να διώξετε την αρνητική ενέργεια, έχω σούπερ σέξι μεγάλο έρωτα dj, όχι παίξε γέλασε, φίλες σε απόγνωση, τρελές παρακολουθήσεις και ωραιότατα υπαρξιακά τού τύπου «ποια είμαι;», «πού πάω» και «με αδυνατίζει καθόλου η κόκκινη μάσκα με τις ροζ καρδούλες ή να αρκεστώ στα κίτρινα γάντια που έχω στολίσει με πολύχρωμα φωτάκια»;
Μια οικογένεια που θα μπορούσε να είναι… η δική σας, στο πιο αστείο και επίκαιρο βιβλίο της εποχής μας. Γιατί… και τα ζούμε και προλαβαίνουμε να τα γράψουμε!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΑΝΕΔΑΚΗ είναι δημοσιογράφος. Έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στο Mega Channel, στο Star Channel και στον περιοδικό Τύπο, σε εκδόσεις υψηλής αναγνωσιμότητας και κυκλοφορίας. Έχει γράψει δεκαπέντε βιβλία. Το ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ!, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, έχει πουλήσει περισσότερα από 150.000 αντίτυπα και το έχουν λατρέψει οι Ελληνίδες μαμάδες. Τα βιβλία της έχουν γίνει θεατρικές παραστάσεις, ετοιμάζονται να μεταφερθούν στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, έχουν μεταφραστεί στο εξωτερικό και όλα τους είναι μπεστ σέλερ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου