Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ & ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK


Δύο συγκλονιστικές ιστορίες μέσα στο 2019, δύο ζευγάρια που έγραψαν ιστορία με τον έρωτά τους.
Ο Χουάν και η Αυγή. Ο Ανδρέας και η Λυδία. #Στην_τελευταία_στροφή  #Τα_Δάκρυα_του_Πάθους
Από την ηλιόλουστη Μαρμπέγια και τη χιονισμένη Νέα Υόρκη, οι ήρωές μου και εγώ στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για έναν νέο χρόνο γεμάτο απ’ όλα όσα σας έχουν λείψει και με όλα όσα επιθυμείτε. Προσωπικά σας εύχομαι πολλή αγάπη, πολλά χαμόγελα, αναρίθμητες ευτυχισμένες στιγμές, πολλούς υπέροχους ανθρώπους κοντά σας, υγεία και ευμάρεια…
Να είναι το 2020 το έτος της πραγματοποίησης των ονείρων σας και της πραγμάτωσης των στόχων σας! Καλή χρονιά!
Θα μοιραστώ μαζί σας ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από «Τα Δάκρυα του Πάθους» για τις ημέρες των Χριστουγέννων:
«Έβγαλε ένα κομμάτι γκι από την τσέπη του και το κράτησε από πάνω τους. Η Λυδία στράφηκε προς το μέρος του χαϊδεύοντας το μάγουλό του. Πάλι η καρδιά της χτυπούσε δυνατά.
«Χρόνια πολλά Ανδρέα» ευχήθηκε και του προσέφερε τα χείλη της.
«Χρόνια πολλά αγάπη μου» της ανταπέδωσε την ευχή και τη φίλησε απαλά.
«Σ’ ευχαριστώ Λυδία. Για την ευτυχία που μου δίνεις. Που με έκανες να πιστέψω στον έρωτα. Για τη μαγεία που ζω μαζί σου» έκανε πρόποση ο Ανδρέας.
Ένιωθε φοβερή συγκίνηση. Ήταν μόλις 19 χρονών και ζούσε κάτι που δεν φανταζόταν ούτε περίμενε ποτέ. Ήταν κάτι περισσότερο απ’ όσο μπορούσε να ονειρευτεί. Ένας τέτοιος, αμοιβαίος έρωτας ήταν τόσο σπάνιος και μοναδικός. Και είχε έρθει ακριβώς μαζί με τα Χριστούγεννα. Πόσο πιο μαγικά. Και οι νιφάδες του χιονιού έπεφταν πυκνές έξω από το τζάμι τους. Ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό, στην πιο μαγική νύχτα του χρόνου».
Χρόνια πολλά σε όλους




Στον αγώνα αυτόν, μόνο ο έρωτας θα είναι νικητής…

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Χουάν Γκαμπριέλ Μορένο έχει μάθει να ζει στον ίλιγγο της ταχύτητας και του πάθους. Αυτό που δεν έχει συνηθίσει είναι η απόρριψη. Όταν η μηχανολόγος Αυγή Κάρμεν Πέρεθ μπαίνει στη ζωή του, δέχεται για πρώτη φορά καίριο πλήγμα στον ανδρικό του εγωισμό.

Η όμορφη μηχανολόγος αρνείται να υποταχθεί στη γοητεία του Ισπανού πιλότου αυτοκινήτων ταχύτητας κι αυτός θέτει νέο στόχο, την κατάκτηση της καρδιάς της. Ενώ για εκείνον είναι ένα προσωπικό στοίχημα, για εκείνη το να ερωτευθεί ένα γόη οδηγό μονοθέσιων είναι εφιάλτης. Κι ενώ παλεύει να καταπολεμήσει την έλξη της προς τον ακαταμάχητο Χουάν, η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια γι’ αυτούς. Τη στιγμή που παρασύρονται στη δίνη τους πάθους τους, γίνονται έρμαια αόρατων εχθρών που στήνουν γύρω τους αριστοτεχνικά το σχέδιο της εκδίκησης.

Μυστικά από το παρελθόν, πάθη, φόβοι και φιλοδοξίες μετατρέπουν το όνειρο σε εφιάλτη. Οι δύο εραστές χάνουν όσα αγάπησαν και ονειρεύτηκαν και γίνονται αντίπαλοι σ’ έναν αγώνα που το γενικό πρόσταγμα το έχει ο έρωτας. Η λύση θα δοθεί στην τελευταία στροφή…

Ο έρωτας θα τους ενώσει. Ή θα τους χωρίσει. Για πάντα…






Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου μια βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα Λοΐζου και της Λυδίας Αποστόλου ενώνονται αμέσως... Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος.

Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στην Ελλάδα. Η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού, ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος και εκείνη πρέπει να επιστρέψει αμέσως στην πατρίδα της. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Και καθώς αγωνίζεται να βρει μια λύση, στο δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος... Ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά.

Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Ένα γάμο που της λύνει όλα της τα προβλήματα και βγάζει στην επιφάνεια όλα τα ξεχασμένα από χρόνια πάθη και συναισθήματα. Ο έρωτας είναι ακόμη ζωντανός και το πάθος τούς παρασύρει στη δίνη του. Και τη στιγμή που παραδίνονται, τα λάθη του παρελθόντος διεκδικούν ακόμη και τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου