Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΑΙΩΝΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΕΛΛΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Η ζωή προσφέρει άπειρα ερεθίσματα για να βρει ο συγγραφέας έμπνευση.   Ο έρωτας είναι το «εκλεκτό  οξυγόνο» που ψάχνουμε όλοι μας. Ανάμεσα στις ατέλειωτες παραλλαγές της ρουτίνας που δοκιμάζουν τις αντοχές μας γινόμαστε κυνηγοί και θύματα. Στην Αιώνια Σφραγίδα οι ήρωες ερωτεύονται όπως συνήθως συμβαίνει στους ανθρώπους όμως ανακαλύπτουν σχέσεις που ξεπερνούν την διάσταση του χρόνου που γνωρίζουν. Προσωπικά με εξιτάρει  η πιθανότητα να υπάρχει προηγούμενη ζωή. Είναι μια μικρή νίκη απέναντι στον θάνατο. Η ατέλεια που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο αποκτά άλλη σημασία όταν αυτή με κάποιο τρόπο του δίνει την ευκαιρία να περπατήσει ξανά στη  Γη. Στην  Αιώνια Σφραγίδα οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον μεγάλο έρωτα που γεννήθηκε σε άλλους αιώνες. Οι ήρωες είναι άνθρωποι άξιοι προσοχής όμως χωρίς τα υπερβολικά χαρακτηριστικά που θα τους κατέτασσαν σε κάποια αξιοπρόσεκτη μειοψηφία.  Ζουν στην Ελλάδα της κρίσης,  βιώνοντας την. Δυο γυναίκες και ένας άντρας. Ο Αλέξανδρος,  η Όλγα και η Ελίνα θα συναντηθούν και θα ζήσουν τον έρωτα. Το φάρμακο για τις πληγές που η ιστορία ανοίγει πάνω στους ανθρώπους. Θα μάθουν  όμως πως δεν είναι η πρώτη  φορά  που βρίσκονται. Το  ταξίδι του Αλέξανδρου και της Όλγας  στο ράντζο του μεγαλομετόχου της πολυεθνικής που εκείνη  εργάζεται στο  Τέξας για το Πάσχα των καθολικών θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια πραγματικότητα που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.  Ο Αλέξανδρος, η Όλγα και η Ελίνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους. Κάρμα,  για τρεις εραστές των αιώνων.  Η πλοκή απλώνεται σε δύο ηπείρους και τρείς διαφορετικούς αιώνες. Δεν κουράστηκα καμιά φορά από τις πολλές που χρειάστηκε να την διαβάσω.  Η έκδοση είναι μια απότομη προσγείωση με αίσιο τέλος. Στην Αιώνια Σφραγίδα ο αναγνώστης ταξιδεύει με όχημα τον έρωτα. Δεν αλλάζει γεωγραφικό προορισμό μόνο αλλά και εποχή. Όπως  στις αρχαίες τραγωδίες  οι ήρωες από την ευτυχία βουτάνε στα μαύρα νερά της μοίρας. Υπάρχουν αφορμές να αναρωτηθεί για  τον Θεό και την προοπτική μιας ακόμα ζωής.


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα ΕΔΩ
Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα όπου οι άνθρωποι γονατίζουν στον ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο, ο Αλέξανδρος, η Ελίνα και η Όλγα θα συναντηθούν και θα ζήσουν τον έρωτα, το φάρμακο για τις πληγές που η Ιστορία ανοίγει στους ανθρώπους. Ένα ταξίδι του στο Τέξας θα τον φέρει αντιμέτωπο με μια πραγματικότητα που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Θα μάθει πως δεν είναι η πρώτη φορά που τις συναντά. Η κοινή τους μοίρα πλέκει το σενάριο όπως μόνο εκείνη ξέρει. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους. Κάρμα για τρεις εραστές των αιώνων. Ανθρώπινοι μάρτυρες σε μια αντίστροφη μέτρηση, ρουφούν κάθε λεπτό που τους χαρίζεται σ’ αυτή τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου