Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΠΗ-ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ


Φέτος θα σας ευχηθώ μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου... και θα σας ευχηθώ όπως ο πρωταγωνιστής του ‘’Τιμήματος’’ Πέτρος Πετρόπουλος.
Ο Πέτρος μου λοιπόν, που δεν τα βλέπει όλα τέλεια ή μαγικά...-όπως συνηθίζεται στις γιορτές των Χριστουγέννων- δεν θα ωραιοποιήσει τις εικόνες γύρω σας. Του πολέμου, της φτώχιας, της εγκατάλειψης, της μοναχικότητας της εποχής μας, ούτε θα πασπαλίσει τα μάτια σας με χρυσόσκονη!
Θα σας ευχηθεί μόνο να είστε γεροί, χαρούμενοι, δίκαιοι, να απολαμβάνετε κάθε στιγμή και τέλος να σταθείτε τυχεροί και η καινούργια χρονιά να σας γεμίσει με αγάπη!
Αγαπήστε, με κάθε τρόπο και με κάθε ‘’Τίμημα’’. Αγαπήστε τον εαυτό σας, τους δικούς σας, τους συνανθρώπους σας, τον πλανήτη μας και δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να σας αγαπήσουν και εκείνοι!
Καλή χρονιά!!!

Ποιός είναι ο δράστης που ευθύνεται για την απόπειρα εναντίον του υφυπουργού; Ποιά η αιτία; Και ποιά η σχέση του Μοντεσκιέ με το θύμα... τον θύτη... και το έγκλημα; Πώς εμπλέκεται ο Πέτρος, ένας αστυνομικός που έχει αποταχθεί από το Σώμα, στην υπόθεση; Θα καταφέρει να βάλει σε τάξη το σκόρπιο του μυαλό, τον πόνο και την απόλυτη εξάρτησή του απ’ το ποτό;
Τί θα μετρήσει περισσότερο για κείνον, η φιλία ή η δικαιοσύνη; Τα διλήμματά του θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο η μοίρα με τα παιχνίδια της, αλλά και η δικαιοσύνη, που δεν αποδίδεται πάντα, συνθέτοντας έτσι ένα σκηνικό που το καθορίζουν η αμφιβολία και τα αναπάντητα ερωτήματα. Θα μπορέσει τελικά να βρει τις απαντήσεις; Θα είναι δίκαιες οι λύσεις που θα φέρουν την τελική κάθαρση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου