Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΙΑΦΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ "ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΦΟΥ!!!!


Ανδρέας και Λυδία…ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε παράφορα και άλλο τόσο μίσησε ο ένας τον άλλον…ή μήπως όχι;
Καθώς άρχιζα να το διαβάζω κατάλαβα από την πρώτη σχεδόν σελίδα πως δεν πρόκειται να το αφήσω από τα χέρια μου εάν δεν το τελειώσω, όπως και έγινε.
Έρωτας με την πρώτη ματιά και μια αγάπη από αυτές που σου τυχαίνουν μία φορά και είναι για πάντα. Ζεις τόσο έντονα την ιστορία τους, που νιώθεις την απογοήτευσή τους, αλλά και τον αγώνα που δίνουν ώστε η αγάπη τους να υπερπηδήσει τα εμπόδια και να παραμείνουν ενωμένοι. Βλέπεις μέσα από τα μάτια τους την αγωνία να παραμείνουν μαζί και νιώθεις την καρδιά σου να συντονίζεται στους δικούς τους χτύπους, στους χτύπους του έρωτα.
Ίντριγκες, ψέματα, μυστικά και ζήλια, μπαίνουν ανάμεσά τους και καταφέρνουν να τους χωρίσουν. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει την Νέα Υόρκη με ένα και μόνο σκοπό, την εκδίκηση, ενώ η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει τον άδικο χωρισμό. Όταν όμως βρεθούν και πάλι το μίσος και η εκδίκηση θα νικηθεί από την αγάπη;
Η γραφή της απλή και η ροή τρέχει αβίαστα και εύκολα χωρίς να σε κουράζει καθόλου. Η συγγραφέας κατάφερε να με ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη μαζί τους, να νιώσω ότι νιώθουν οι ήρωές της, λύπη, χαρά, πόνο και φυσικά να μείνω με την αγωνία για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον μιας και η συνέχεια θα βρίσκεται σύντομα κοντά μας.
Η αγάπη του Ανδρέα και της Λυδίας πέρασε δια πυρός και σιδήρου.…με κάνει να αναρωτηθώ, η συγγραφέας τι σκαρφίστηκε για να τους δοκιμάσει και πάλι;
Καταπληκτικό Έλενα, περιμένω να διαβάσω την συνέχεια!




Ο έρωτας θα τους ενώσει. Ή θα τους χωρίσει. Για πάντα…

Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου μια βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα Λοΐζου και της Λυδίας Αποστόλου ενώνονται αμέσως... Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος.

Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στην Ελλάδα. Η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού, ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος και εκείνη πρέπει να επιστρέψει αμέσως στην πατρίδα της. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Και καθώς αγωνίζεται να βρει μια λύση, στο δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος... Ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά.

Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Ένα γάμο που της λύνει όλα της τα προβλήματα και βγάζει στην επιφάνεια όλα τα ξεχασμένα από χρόνια πάθη και συναισθήματα. Ο έρωτας είναι ακόμη ζωντανός και το πάθος τούς παρασύρει στη δίνη του. Και τη στιγμή που παραδίνονται, τα λάθη του παρελθόντος διεκδικούν ακόμη και τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου